Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowianka321 FC Norton
atak Tactiek MTK_4-4-2
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 41.3
excellent Schieten good
good Passen adequate
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Bowyеr schiet op doel. Na een snelle pass probeert Elgarresta de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bártfai neemt de hoekschop. Bowyеr springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Urdea probeert naar een medespeler te passen. Jääger is nu in balbezit. Jääger probeert naar een medespeler te passen. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves haalt uit met een fantastische trap. Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Meléndez geeft een lange en hoge pass. Bowyеr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo rent richting de bal. Bowyеr rent richting de bal. Bowyеr haalt uit met een fantastische trap. Quéré bokst de bal weg. Bowyеr is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bártfai zal de hoekschop nemen. Bowyеr kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quéré bokst de bal weg.

38e minuut.
Jääger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyеr onderschept slim de pass. Dorożyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bowyеr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bowyеr neemt zijn aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 45%, FC Norton 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sosnowianka321 - FC Norton 0:0

53e minuut.
Dmochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfai geeft de bal voor. Parietti is nu in balbezit. Parietti draait met de bal, schiet en ... Quéré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - FC Norton 1:0

58e minuut.
Papavasiliou met een sublieme pass. Klungelig pakt Bártfai de bal. Bártfai speelt de bal door. Bowyеr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyеr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Quéré met een sublieme pass. Neves kopt de bal weg. Laviano rent richting de bal. Laviano haalt uit met een fantastische trap. Poeira probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dorożyński kopt de bal weg. Dadabbo met een sublieme pass. Hanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuch geeft een lange en hoge pass. Bowyеr krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - FC Norton 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 49%, FC Norton 51%.
Sosnowianka321 - FC Norton 2:0