Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dżasta Team LKS Sparta Lubliniec
wlasna Tactiek Monique ;*
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 28.4
adequate Schieten average
average Passen poor
solid Verdedigen average


20e minuut.
Lulek is nu in balbezit. Lulek met een sublieme pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra geeft een hoge lob. Kłusek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek geeft de bal voor. Kęska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Villiger haalt uit met een fantastische trap. Wdowczyk bokst de bal weg. Daar is Kuźba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Tongo is nu in balbezit. Del Tongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuźba verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 57%, LKS Sparta Lubliniec 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dżasta Team - LKS Sparta Lubliniec 0:0

51e minuut.
Gayle geeft een hoge lob. Górny kopt de bal weg. Jadziński heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kubiak speelt de bal door. Klungelig pakt Bedra de bal. Gayle rent richting de bal. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra draait met de bal, schiet en ... Bojkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kłusek springt en kopt de bal. Bojkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - LKS Sparta Lubliniec 1:0

78e minuut.
Inworp. Bedra met een snelle inworp. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 38%, LKS Sparta Lubliniec 62%.
Dżasta Team - LKS Sparta Lubliniec 1:0