Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alibaba team Levvart
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Gospodarek de bal. Gospodarek geeft een lange en hoge pass. Grzywiński heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Levvart 0:1

5e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Łubkowski is nu in balbezit. Oprych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprych krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mach rent richting de bal. Kłusek rent richting de bal. Mach rent richting de bal. Kłusek is nu in balbezit. Kłusek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Łapeta de bal. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Levvart 0:2

12e minuut.
Kłusek geeft een hoge lob. Bagrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mądrochowski de bal. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłusek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Levvart 1:2

17e minuut.
Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch geeft een lange en hoge pass. Łączka heeft problemen om de bal te vangen. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Kłusek onderschept slim de pass. Kłusek met een sublieme pass. Mach rent richting de bal. Mach schiet op doel. Bagrowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Majster bereikt de bal nog maar net als eerste. Majster geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Łapeta probeert naar een medespeler te passen. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibaba team 61%, Levvart 39%.
Alibaba team - Levvart 1:2

68e minuut.
Kłusek verovert de bal door een tackle van achteren. Mądrochowski onderschept slim de pass. Mądrochowski met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Plafko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Łączka is nu in balbezit. Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Łączka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Łączka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łączka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Łapeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majster zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Plafko de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alibaba team - Levvart 1:3

86e minuut.
Łapeta is nu in balbezit. Kłusek onderschept slim de pass. Majster begaat een overtreding. Majster krijgt een gele kaart. Kłusek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szeląg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bagrowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Walczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alibaba team 49%, Levvart 51%.
Alibaba team - Levvart 1:3