Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiolinki Fc Jaroszewice
Normal Tactiek nowa 5-3-2
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Zyguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyguła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:1

7e minuut.
Dźwigała kopt de bal weg. Dworczak speelt de bal door. Zyguła rent richting de bal. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap. Szczoczarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rafalski de bal onder controle te krijgen. Ramanga is nu in balbezit. Ramanga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Palazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Górkiewicz is nu in balbezit. Palazzi begaat een overtreding. Palazzi krijgt een gele kaart. Górkiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Górkiewicz kan niet meer verder spelen. Nicpoń komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Immel met een snelle inworp. Palazzi is nu in balbezit. Raj maakt een afschuwelijke overtreding. Raj krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Manuszewski geeft de bal voor. Inworp. Immel met een snelle inworp. Ramanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kawulok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicpoń rent richting de bal. Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiolinki 67%, Fc Jaroszewice 33%.
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:2

62e minuut.
Blank rent richting de bal. Blank passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicpoń de bal. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiolinki 36%, Fc Jaroszewice 64%.
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:2