Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Sparta Lubliniec Wiolinki
Monique ;* Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Villiger rent richting de bal. Villiger met een sublieme pass. Del Tongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Tongo haalt uit met een fantastische trap. Szczoczarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 1:0

11e minuut.
Korfanty verovert de bal door een tackle van achteren. Korfanty speelt de bal door. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki geeft de bal voor. Del Tongo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gniza passt de bal zonder na te denken. Del Tongo is nu in balbezit. Szurpicki probeert naar een medespeler te passen. Villiger is nu in balbezit. Villiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 2:0

20e minuut.
Gniza geeft de bal voor. Daar is Rafalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Tongo is nu in balbezit. Del Tongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gniza probeert naar een medespeler te passen. Villiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Villiger passt de bal in één keer door. Del Tongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Tongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Villiger de bal. Villiger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szurpicki de bal. Szurpicki geeft de bal voor. Villiger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 3:0

34e minuut.
Szurpicki verovert de bal door een tackle van achteren. Szurpicki passt de bal met de wreef. Del Tongo is nu in balbezit. Del Tongo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mamlas de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Dworczak is nu in balbezit. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza passt de bal in één keer door. Del Tongo rent richting de bal. Del Tongo draait met de bal, schiet en ... Szczoczarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villiger rent richting de bal. Villiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Sparta Lubliniec 28%, Wiolinki 72%.
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 4:0

50e minuut.
Del Tongo onderschept slim de pass. Del Tongo passt de bal in één keer door. Villiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Villiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 5:0

64e minuut.
Del Tongo heeft problemen om de bal te vangen. Villiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas maakt een afschuwelijke overtreding. Villiger raakt geblesseerd tijdens het duel. Villiger komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zyguła probeert naar een medespeler te passen. Del Tongo is nu in balbezit. Del Tongo passt de bal met de wreef. Villiger rent richting de bal. Villiger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dźwigała speelt de bal door. Villiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Villiger geeft de bal voor. Del Tongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Tongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zyguła rent richting de bal. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza passt de bal in één keer door. Del Tongo is nu in balbezit. Del Tongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dźwigała rent richting de bal. Dźwigała geeft een lange en hoge pass. Kawulok rent richting de bal. Protasiewicz onderschept slim de pass. Protasiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szczoczarz trapt de bal weg. Inworp. Lulek met de inworp. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza geeft een hoge lob. Szczoczarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza probeert naar een medespeler te passen. Villiger rent richting de bal. Del Tongo rent richting de bal. Del Tongo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Sparta Lubliniec 26%, Wiolinki 74%.
LKS Sparta Lubliniec - Wiolinki 6:0