Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baraskus OSW Południowi (L)egioniści
moje Tactiek ?!?
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek passt de bal in één keer door. Sędek is nu in balbezit. Sędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - OSW Południowi (L)egioniści 0:1

12e minuut.
Biesik onderschept slim de pass. Biesik speelt de bal door. Mourão rent richting de bal. Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Bigan met een harde bal richting middenveld. Tordai speelt de bal door. Klungelig pakt Alfiere de bal. Alfiere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz passt de bal met de wreef. Biesik speelt de bal door. Klungelig pakt Cackowski de bal. Cackowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Morgiewicz met de inworp. Biesik speelt de bal door. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski haalt uit met een fantastische trap. Kwapisz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Baraskus - OSW Południowi (L)egioniści 1:1

45e minuut.
Biesik speelt de bal door. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão onderschept slim de pass. Mourão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baraskus 55%, OSW Południowi (L)egioniści 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Baraskus - OSW Południowi (L)egioniści 1:1

59e minuut.
Morgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesik controleert de bal met de borst. Biesik speelt de bal door. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Alfiere geeft de bal voor. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek speelt de bal door. Sędek rent richting de bal. Sędek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Tordai is nu in balbezit. Tordai met een sublieme pass. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sędek probeert de bal aan de voet te houden. Nadolny is nu in balbezit. Alfiere onderschept slim de pass. Alfiere geeft een lange en hoge pass. Sędek krijgt zijn hoofd ertegen. Aranowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Morgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesik speelt de bal door. Cackowski rent richting de bal. Cackowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - OSW Południowi (L)egioniści 2:1

89e minuut.
Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński passt de bal zonder na te denken. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft de bal voor. Sędek krijgt zijn hoofd ertegen. Aranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baraskus 41%, OSW Południowi (L)egioniści 59%.
FC Baraskus - OSW Południowi (L)egioniści 2:1