Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Białystok TS Wisla Moscice
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 28.6
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Vornicu passt de bal met de wreef. Fijas rent richting de bal. Fijas passt de bal zonder na te denken. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gałan is nu in balbezit. Teśmian met een sublieme pass. Fijas speelt de bal door. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Tuczapski is nu in balbezit. Zachęta onderschept slim de pass. Zachęta haalt uit met een fantastische trap. Grodzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas passt de bal zonder na te denken. Nonckiewicz is nu in balbezit. Nonckiewicz schiet op doel. Szczęściarz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vornicu met een sublieme pass. Fijas speelt de bal door. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kwaśniak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nonckiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fijas de bal onder controle te krijgen. Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Białystok 71%, TS Wisla Moscice 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piast Białystok - TS Wisla Moscice 0:0

60e minuut.
Ćwikliński is nu in balbezit. Ćwikliński geeft de bal voor. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasprzyk neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kälin met de inworp. Klungelig pakt Gozzo de bal. Gozzo met een sublieme pass. Teśmian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teśmian geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gozzo onderschept slim de pass. Gozzo met een sublieme pass. Teśmian met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwaśniak met een harde bal richting middenveld. Łysiak kopt de bal weg. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - TS Wisla Moscice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Białystok 67%, TS Wisla Moscice 33%.
Piast Białystok - TS Wisla Moscice 1:0