Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Diabły Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2356
Diabły DiavoloS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Kiszka rent richting de bal. Kiszka passt de bal zonder na te denken. Rogal rent richting de bal. Rogal haalt uit met een fantastische trap. Bucewka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - DiavoloS 1:0

14e minuut.
Fidler rent richting de bal. Fidler speelt de bal door. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tworkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabły - DiavoloS 1:1

20e minuut.
Pietrasiak draait met de bal, schiet en ... Bucewka met een sublieme pass. Giza kopt de bal weg. Tworkowski is nu in balbezit. Tworkowski schiet op doel. Piepiórka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - DiavoloS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabły 66%, DiavoloS 34%.
Diabły - DiavoloS 1:2

50e minuut.
Pietrasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak geeft een lange en hoge pass. Olbiński heeft problemen om de bal te vangen. Kiszka rent richting de bal. Kiszka draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Fidler is nu in balbezit. Fidler passt de bal in één keer door. Witaszek probeert naar een medespeler te passen. Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bucewka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogal controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabły - DiavoloS 2:2

64e minuut.
Kiszka passt de bal zonder na te denken. Wilczyński geeft een hoge lob. Zębicki kopt de bal weg. Tworkowski rent richting de bal. Tworkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Piepiórka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bucewka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidler is nu in balbezit. Fidler geeft een hoge lob. Bucewka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabły 64%, DiavoloS 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diabły - DiavoloS 2:2