Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potępiony Niebo Rzęsiste Wroto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Deberny geeft de bal voor. Inworp. Nikisz met een snelle inworp. Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Trelecki rent richting de bal. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walinięty de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Wyleżych rent richting de bal. Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn rent richting de bal. Augustyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Rzęsiste Wroto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 59%, Rzęsiste Wroto 41%.
Potępiony Niebo - Rzęsiste Wroto 0:1

51e minuut.
Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaduk onderschept slim de pass. Kaduk met een sublieme pass. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kaduk met een sublieme pass. Nadbrzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadbrzeski speelt de bal door. Pawełek is nu in balbezit. Pawełek haalt uit met een fantastische trap. Mostowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Papierkowski geeft een lange en hoge pass. Waz met een snel genomen vrije trap. Daar is Walinięty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Rzęsiste Wroto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 60%, Rzęsiste Wroto 40%.
Potępiony Niebo - Rzęsiste Wroto 0:2