Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Kamcios Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2927
Kamcios OSW Południowi (L)egioniści
Kamcios1 Tactiek ?!?
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 48.1
adequate Schieten good
adequate Passen very good
poor Verdedigen solid


13e minuut.
Gałek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sędek de bal. Missoni met een sublieme pass. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - OSW Południowi (L)egioniści 1:0

26e minuut.
Rimár passt de bal zonder na te denken. Daar is Spostato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maerki begaat een overtreding. Maerki krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek passt de bal met de wreef. Focacci rent richting de bal. Sędek verovert de bal door een tackle van achteren. Sędek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński probeert naar een medespeler te passen. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek geeft een lange en hoge pass. Sędek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sułowski trapt de bal weg van het doel. Maerki geeft een hoge lob. Focacci rent richting de bal. Sędek onderschept slim de pass. Sędek haalt uit met een fantastische trap. Paneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rimár rent richting de bal. Andrikopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rimár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulea komt het veld opgelopen. Zdjelar komt het veld opgelopen. Siadek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamcios 49%, OSW Południowi (L)egioniści 51%.
Kamcios - OSW Południowi (L)egioniści 1:0

54e minuut.
Spostato met de inworp. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Augustyniak. Augustyniak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sędek rent richting de bal. Sułowski rent richting de bal. Sędek onderschept slim de pass. Sędek haalt uit met een fantastische trap. Zdjelar probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Alfiere rent richting de bal. Alfiere geeft een hoge lob. Zdjelar heeft problemen om de bal te vangen. Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Spostato met een snelle inworp. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gałek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zdjelar de bal. Sędek rent richting de bal. Sędek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamcios - OSW Południowi (L)egioniści 1:1

77e minuut.
Orth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfiere met de inworp. Maerki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maerki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sędek probeert de bal aan de voet te houden. Maerki is nu in balbezit. Maerki passt de bal in één keer door. Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pytlasiński geeft de bal voor. Zdjelar kopt de bal weg. Klungelig pakt Kapcsos de bal. Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamcios 51%, OSW Południowi (L)egioniści 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kamcios - OSW Południowi (L)egioniści 1:1