Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Diabły Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2939
Diabły Piast Białystok
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Pielesiak is nu in balbezit. Pietrasiak onderschept slim de pass. Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Witaszek probeert naar een medespeler te passen. Pietrasiak heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Pielesiak zijn tegenspeler op de grond. Pielesiak krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rogal probeert naar een medespeler te passen. Gałan rent richting de bal. Witaszek is nu in balbezit. Gałan onderschept slim de pass. Gałan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gałan onderschept slim de pass. Gałan speelt de bal door. Kiszka rent richting de bal. Zachęta onderschept slim de pass. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Witaszek rent richting de bal. Zachęta verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan rent richting de bal. Gałan draait met de bal, schiet en ... Piepiórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - Piast Białystok 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabły 60%, Piast Białystok 40%.
Diabły - Piast Białystok 0:1

54e minuut.
Rogal is nu in balbezit. Fidler is nu in balbezit. Met opzet legt Dąbal zijn tegenspeler op de grond. Dąbal krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ćwikliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikliński geeft een hoge lob. Zachęta heeft problemen om de bal te vangen. Zachęta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - Piast Białystok 0:2

73e minuut.
Zachęta rent richting de bal. Obrębski probeert naar een medespeler te passen. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - Piast Białystok 0:3

85e minuut.
Rogal passt de bal in één keer door. Wilczyński rent richting de bal. Ćwikliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćwikliński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabły 52%, Piast Białystok 48%.
Diabły - Piast Białystok 0:3