Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Hogfc Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3003
Hogfc Rzęsiste Wroto
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Czwertyński geeft de bal voor. Sarnat is nu in balbezit. Sztorc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarnat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Augustyn neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pilarczyk bokst de bal weg.

26e minuut.
Czwertyński met een snelle inworp. Augustyn is nu in balbezit. Woś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Augustyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Augustyn neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pilarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Rzęsiste Wroto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hogfc 57%, Rzęsiste Wroto 43%.
Hogfc - Rzęsiste Wroto 0:1

66e minuut.
Nienartowicz rent richting de bal. Nienartowicz passt de bal met de wreef. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Mostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hogfc - Rzęsiste Wroto 1:1

82e minuut.
Waz verovert de bal door een tackle van achteren. Waz probeert naar een medespeler te passen. Rękoś rent richting de bal. Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyn speelt de bal door. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat schiet op doel. Woś probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Rzęsiste Wroto 1:2

89e minuut.
Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Augustyn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hogfc 59%, Rzęsiste Wroto 41%.
Hogfc - Rzęsiste Wroto 1:2