Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Kamcios Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Kamcios FC Baraskus
Kamcios1 Tactiek moje
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 37.4
adequate Schieten very good
good Passen adequate
weak Verdedigen average


9e minuut.
Mourão is nu in balbezit. Siadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão onderschept slim de pass. Mourão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - FC Baraskus 0:1

11e minuut.
Nyc geeft een hoge lob. Morgiewicz kopt de bal weg. Focacci probeert de bal aan de voet te houden. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ... Paneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Nyc kopt de bal weg. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ryś passt de bal zonder na te denken. Morgiewicz rent richting de bal. Morgiewicz geeft een hoge lob. Mourão is nu in balbezit. Mourão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - FC Baraskus 0:2

19e minuut.
Luna heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński is nu in balbezit. Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Siadek geeft een hoge lob. Inworp. Nyc met een snelle inworp. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ... Paneiro bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Morgiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cackowski speelt de bal door. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sosnowiec geeft een hoge lob. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Paneiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamcios 65%, FC Baraskus 35%.
Kamcios - FC Baraskus 0:2

48e minuut.
Morgiewicz met een sublieme pass. Nyc is nu in balbezit. Sulea begaat een overtreding. Nyc raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryś wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kapcsos haalt uit met een fantastische trap. Zimny probeert wanhopig de bal te grijpen. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny geeft een hoge lob. Kapcsos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft de bal voor. Morgiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sosnowiec geeft een hoge lob. Mourão is nu in balbezit. Missoni begaat een overtreding. Mourão moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mourão kan niet meer verder spelen. Żyżyński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kurečka passt de bal met de wreef. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Kaviedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zimny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc is nu in balbezit. Nyc draait met de bal, schiet en ... Siadek probeert de bal aan de voet te houden. Paneiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nadolny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurečka met een snelle inworp. Rimár is nu in balbezit. Rimár schiet op doel. Zimny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - FC Baraskus 1:2

85e minuut.
Kapcsos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Kurečka is nu in balbezit. Kurečka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Morgiewicz rent richting de bal. Morgiewicz passt de bal met de wreef. Sulea is nu in balbezit. Żyżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyżyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamcios 53%, FC Baraskus 47%.
Kamcios - FC Baraskus 1:2