Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Białystok DiavoloS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Bucewka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasprzyk met een snelle inworp. Gałan is nu in balbezit. Gałan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kasprzyk is nu in balbezit. Kasprzyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Zachęta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachęta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rachwał de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Giza is nu in balbezit. Giza geeft een lange en hoge pass. Kwaśniak rent richting de bal. Zębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Zębicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - DiavoloS 0:1

23e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Olbiński met een sublieme pass. Tworkowski met een sublieme pass. Zębicki is nu in balbezit. Zębicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Białystok 54%, DiavoloS 46%.
Piast Białystok - DiavoloS 0:1

67e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Klungelig pakt Wantrych de bal. Wantrych passt de bal zonder na te denken. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zębicki is nu in balbezit. Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak begaat een overtreding. Łysiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Białystok 49%, DiavoloS 51%.
Piast Białystok - DiavoloS 0:1