Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Wisla Moscice Diabły
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gozzo met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas passt de bal in één keer door. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lewiński geeft een hoge lob. Inworp. Pietrasiak met de inworp. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kuriata speelt de bal door. Teśmian is nu in balbezit. Teśmian speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Piepiórka bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kälin zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kälin met een snelle inworp. Nonckiewicz is nu in balbezit. Nonckiewicz speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - Diabły 1:0

37e minuut.
Lewiński geeft de bal voor. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński probeert naar een medespeler te passen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas passt de bal in één keer door. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz draait met de bal, schiet en ... Wenta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wisla Moscice 36%, Diabły 64%.
TS Wisla Moscice - Diabły 1:0

63e minuut.
Vornicu met een sublieme pass. Kiszka heeft problemen om de bal te vangen. Teśmian geeft een hoge lob. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pietrasiak met de inworp. Fidler rent richting de bal. Fidler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rogal de bal onder controle te krijgen. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälin onderschept slim de pass. Kälin probeert naar een medespeler te passen. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Meczecki geeft de bal voor. Teśmian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teśmian passt de bal zonder na te denken. Nonckiewicz is nu in balbezit. Nonckiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Meczecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Lewiński de bal. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Wisla Moscice - Diabły 1:1

81e minuut.
Gozzo is nu in balbezit. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gozzo krijgt een gele kaart. Witaszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Witaszek met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogal is nu in balbezit. Rogal draait met de bal, schiet en ... Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - Diabły 1:2

84e minuut.
Lewiński is nu in balbezit. Gozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fidler. Fidler krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gozzo probeert naar een medespeler te passen. Kälin is nu in balbezit. Kälin probeert naar een medespeler te passen. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Wisla Moscice - Diabły 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wisla Moscice 34%, Diabły 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Wisla Moscice - Diabły 2:2