Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potępiony Niebo Hogfc
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Nadbrzeski probeert naar een medespeler te passen. Papierkowski rent richting de bal. Papierkowski passt de bal met de wreef. Pawełek rent richting de bal. Pawełek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Kapucha probeert naar een medespeler te passen. Walinięty is nu in balbezit. Krajewski onderschept slim de pass. Krajewski haalt uit met een fantastische trap. Ziemnicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 50%, Hogfc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potępiony Niebo - Hogfc 0:0

53e minuut.
Papierkowski geeft de bal voor. Piekarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarczyk met een sublieme pass. Pawełek rent richting de bal. Pawełek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Płocharski rent richting de bal. Płocharski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapucha met een snelle inworp. Wojewoda geeft de bal voor. Ziemnicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krajewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Hogfc 0:1

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ziemnicki niet meer kan verder spelen. Zelek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pawełek onderschept slim de pass. Pawełek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rękoś de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piekarczyk neemt de hoekschop. Pilarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pawełek is nu in balbezit. Pawełek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potępiony Niebo - Hogfc 1:1

88e minuut.
Inworp. Łydziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyleżych is nu in balbezit. Wadoń onderschept slim de pass. Wadoń geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Hogfc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 56%, Hogfc 44%.
Potępiony Niebo - Hogfc 1:2