Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Wisla Moscice OSW Południowi (L)egioniści
Attack Tactiek ?!?
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.4 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt MacLure de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuczapski. MacLure is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacLure komt bij de bal en schiet. Kuriata probeert de bal aan de voet te houden. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:1

6e minuut.
Romanoni rent richting de bal. Romanoni speelt de bal door. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel. Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Augustyniak met de inworp. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Bigan trapt de bal weg van het doel. Gałek kopt de bal weg. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gałek probeert naar een medespeler te passen. Maerki is nu in balbezit. Maerki speelt de bal door. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Romanoni rent richting de bal. Romanoni passt de bal zonder na te denken. Maerki rent richting de bal. Maerki draait met de bal, schiet en ... Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:2

22e minuut.
Augustyniak geeft een lange en hoge pass. Romanoni is nu in balbezit. Romanoni probeert naar een medespeler te passen. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ruiz geeft een lange en hoge pass. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere passt de bal zonder na te denken. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Grodzki bokst de bal weg.

32e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Meczecki geeft een lange en hoge pass. Maerki kopt de bal weg. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alfiere rent richting de bal. Alfiere passt de bal in één keer door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:3

40e minuut.
Gałek probeert naar een medespeler te passen. Romanoni geeft een lange en hoge pass. Lewiński heeft problemen om de bal te vangen. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere geeft de bal voor. Grodzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gałek passt de bal in één keer door. Romanoni rent richting de bal. Romanoni passt de bal zonder na te denken. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel. Grodzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wisla Moscice 67%, OSW Południowi (L)egioniści 33%.
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:3

46e minuut.
Romanoni heeft problemen om de bal te vangen. Meczecki verovert de bal door een tackle van achteren. Meczecki passt de bal in één keer door. Gałek heeft problemen om de bal te vangen. Gałek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:4

51e minuut.
Tuczapski verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczapski geeft de bal voor. Daar is Kälin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maerki speelt de bal door. Alfiere geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. MacLure rent richting de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:5

53e minuut.
Kuriata is nu in balbezit. Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek passt de bal met de wreef. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Grodzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Śliwiński de bal. Maerki rent richting de bal. Maerki met een sublieme pass. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Grodzki trapt de bal weg. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft de bal voor. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:6

57e minuut.
Maerki heeft problemen om de bal te vangen. Alfiere rent richting de bal. Alfiere speelt de bal door. Daar is MacLure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Maerki verovert de bal door een tackle van achteren. Maerki passt de bal in één keer door. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Romanoni probeert naar een medespeler te passen. MacLure is nu in balbezit. Gałek rent richting de bal. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:7

70e minuut.
Grodzki probeert naar een medespeler te passen. Maerki heeft problemen om de bal te vangen. Maerki geeft een lange en hoge pass. Daar is MacLure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek geeft een hoge lob. Daar is Tuczapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Grodzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Romanoni met een snelle inworp. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft een hoge lob. MacLure springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Meczecki trapt de bal weg. Maerki kopt de bal weg. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fijas probeert de bal aan de voet te houden. Gałek rent richting de bal. Gałek passt de bal in één keer door. MacLure heeft problemen om de bal te vangen. MacLure haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Maerki kopt de bal weg. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lewiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wisla Moscice 74%, OSW Południowi (L)egioniści 26%.
TS Wisla Moscice - OSW Południowi (L)egioniści 0:7