Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Białystok FC Baraskus
Normal Tactiek moje
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37.4
matig Schieten zeer goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão rent richting de bal. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Szczęściarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:1

9e minuut.
Cackowski kopt de bal weg. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:2

10e minuut.
Dąbal rent richting de bal. Mourão is nu in balbezit. Kieszczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mourão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żyżyński met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Chiancone passt de bal in één keer door. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão is nu in balbezit. Mourão draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Chiancone geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwaśniak de bal. Cackowski rent richting de bal. Cackowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:3

22e minuut.
Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. Ćwikliński rent richting de bal. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:4

25e minuut.
Nyc is nu in balbezit. Gałan rent richting de bal. Sosnowiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sosnowiec krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wieloch geeft de bal voor. Inworp. Nyc met de inworp. Chiancone geeft de bal voor. Mourão krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:5

35e minuut.
Dąbal is nu in balbezit. Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Chiancone speelt de bal door. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:6

37e minuut.
Chiancone heeft problemen om de bal te vangen. Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz passt de bal met de wreef. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Białystok 76%, FC Baraskus 24%.
Piast Białystok - FC Baraskus 0:7

47e minuut.
Pielesiak geeft een hoge lob. Sosnowiec rent richting de bal. Sosnowiec geeft de bal voor. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Morgiewicz onderschept slim de pass. Morgiewicz met een sublieme pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kwaśniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:8

58e minuut.
Daar is Ćwikliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz speelt de bal door. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sosnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowiec geeft de bal voor. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:9

65e minuut.
Żyżyński geeft een lange en hoge pass. Gałan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosnowiec geeft de bal voor. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Białystok - FC Baraskus 0:10

71e minuut.
Gałan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cackowski de bal. Cackowski passt de bal zonder na te denken. Mourão is nu in balbezit. Mourão schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Żyżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyżyński geeft een hoge lob. Wieloch heeft problemen om de bal te vangen. Mourão is nu in balbezit. Mourão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Chiancone heeft problemen om de bal te vangen. Gałan rent richting de bal. Żyżyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żyżyński krijgt een gele kaart. Gałan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dąbal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Białystok 69%, FC Baraskus 31%.
Piast Białystok - FC Baraskus 0:10