Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Kamcios Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2671
Kamcios piranha
Kamcios1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Siadek rent richting de bal. Szalewicz onderschept slim de pass. Siadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - piranha 0:1

13e minuut.
Szalewicz kopt de bal weg. Kapcsos speelt de bal door. Kurečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stoch met een sublieme pass. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz passt de bal in één keer door. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cichecki trapt de bal weg. Hrust kopt de bal weg. Focacci heeft problemen om de bal te vangen. Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Spostato met een sublieme pass. Rimár is nu in balbezit. Lenczyk is nu in balbezit. Rimár onderschept slim de pass. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Siadek is nu in balbezit. Kapcsos rent richting de bal. Kapcsos probeert naar een medespeler te passen. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kurečka kopt de bal weg. Stoch heeft problemen om de bal te vangen. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ... Kwapisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamcios - piranha 1:1

43e minuut.
Kurečka rent richting de bal. Kurečka passt de bal met de wreef. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár schiet op doel. Kwapisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - piranha 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamcios 20%, piranha 80%.
Kamcios - piranha 2:1

46e minuut.
Luna komt het veld opgelopen. Sulea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kalemba kopt de bal weg. Cichecki is nu in balbezit. Rimár verovert de bal door een tackle van achteren. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - piranha 3:1

50e minuut.
Cichecki is nu in balbezit. Cichecki geeft een lange en hoge pass. Sulea kopt de bal weg. Kurečka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurečka schiet op doel. Kwapisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Stoch geeft de bal voor. Inworp. Kurečka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - piranha 4:1

59e minuut.
Kurečka speelt de bal door. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár verovert de bal door een tackle van achteren. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rimár is nu in balbezit. Rimár passt de bal zonder na te denken. Kurečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurečka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cichecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spostato zal de hoekschop nemen. Kurečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurečka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - piranha 5:1

62e minuut.
Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk passt de bal met de wreef. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kapcsos verovert de bal door een tackle van achteren. Kapcsos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurečka de bal. Rimár is nu in balbezit. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Kwapisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - piranha 6:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Missoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rimár de bal. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamcios - piranha 7:1

76e minuut.
Kapcsos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spostato de bal. Spostato passt de bal in één keer door. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cichecki rent richting de bal. Cichecki geeft de bal voor. Kapcsos kopt de bal weg. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rimár draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Kwapisz trapt de bal weg. Rimár probeert de bal aan de voet te houden. Rimár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Kwapisz speelt de bal door. Kapcsos kopt de bal weg. Rimár rent richting de bal. Rimár haalt uit met een fantastische trap. Kalemba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Siadek met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hrust de bal onder controle te krijgen. Lenczyk is nu in balbezit. Kurečka onderschept slim de pass. Kurečka draait met de bal, schiet en ... Kwapisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamcios 19%, piranha 81%.
Kamcios - piranha 7:1