Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jastrzębie OSW Południowi (L)egioniści
Normal Tactiek ?!?
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten very good
poor Passen very good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Gałek speelt de bal door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel. Golik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:1

7e minuut.
Couto kopt de bal weg. Gałek is nu in balbezit. Gałek met een sublieme pass. MacLure heeft problemen om de bal te vangen. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Niemierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Melechowicz rent richting de bal. Gałek onderschept slim de pass. Gałek passt de bal met de wreef. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Niemierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:2

10e minuut.
Alfiere passt de bal in één keer door. Gałek rent richting de bal. Melechowicz geeft de bal voor. Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński geeft een lange en hoge pass. Niemierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pietrzak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melechowicz de bal. Gałek geeft een hoge lob. MacLure heeft problemen om de bal te vangen. MacLure schiet op doel. Niemierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Filipczuk kopt de bal weg. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek speelt de bal door. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maerki met een snelle inworp. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft een lange en hoge pass. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:3

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlasiński met de inworp. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere geeft een lange en hoge pass. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kwapisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfiere speelt de bal door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ... Niemierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:4

31e minuut.
Filipczuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maerki met de inworp. Gałek is nu in balbezit. Gałek geeft een hoge lob. Niemierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:5

33e minuut.
MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka probeert naar een medespeler te passen. Alfiere geeft een hoge lob. Filipczuk heeft problemen om de bal te vangen. MacLure is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:6

37e minuut.
Klungelig pakt Kwapisz de bal. Kwapisz geeft de bal voor. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Burlacu speelt de bal door. Beau rent richting de bal. Pytlasiński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pytlasiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pytlasiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jastrzębie 78%, OSW Południowi (L)egioniści 22%.
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:6

56e minuut.
Gałek geeft een hoge lob. Daar is Filipczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ... Niemierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:7

63e minuut.
Worf rent richting de bal. Worf passt de bal met de wreef. Maerki geeft een hoge lob. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couto met een snelle inworp. Gałek met een sublieme pass. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:8

68e minuut.
MacLure kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alfiere de bal onder controle te krijgen. Gałek met een sublieme pass. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gałek probeert naar een medespeler te passen. MacLure rent richting de bal. Golik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacLure is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. MacLure neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:9

71e minuut.
Pietrzak heeft problemen om de bal te vangen. Maerki rent richting de bal. Maerki met een sublieme pass. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:10

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maerki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałek geeft een lange en hoge pass. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:11

77e minuut.
Alfiere geeft een hoge lob. Filipczuk heeft problemen om de bal te vangen. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ... Niemierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek onderschept slim de pass. Gałek geeft een hoge lob. MacLure springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gałek speelt de bal door. Maerki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maerki geeft de bal voor. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel. Paal! MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Niemierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:12

84e minuut.
Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński passt de bal met de wreef. Alfiere speelt de bal door. Maerki rent richting de bal. Maerki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maerki is nu in balbezit. MacLure is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jastrzębie 69%, OSW Południowi (L)egioniści 31%.
Jastrzębie - OSW Południowi (L)egioniści 0:12