Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potępiony Niebo FC Baraskus
Normal Tactiek moje
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 36.3
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Ryś is nu in balbezit. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś met een sublieme pass. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:1

4e minuut.
Ryś met een sublieme pass. Cackowski probeert naar een medespeler te passen. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ... Ziemnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:2

21e minuut.
Ryś rent richting de bal. Ryś speelt de bal door. Cackowski rent richting de bal. Mourão is nu in balbezit. Mourão schiet op doel. Ziemnicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:3

23e minuut.
Ryś probeert naar een medespeler te passen. Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz geeft een lange en hoge pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:4

25e minuut.
Klungelig pakt Papierkowski de bal. Ryś is nu in balbezit. Ryś passt de bal zonder na te denken. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Inworp. Morgiewicz met de inworp. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Walinięty probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:5

34e minuut.
Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Chiancone passt de bal in één keer door. Morgiewicz met een sublieme pass. Mourão is nu in balbezit. Mourão draait met de bal, schiet en ... Ziemnicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Wyleżych is nu in balbezit. Mourão onderschept slim de pass. Mourão geeft een lange en hoge pass. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Papierkowski onderschept slim de pass. Papierkowski geeft de bal voor. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão onderschept slim de pass. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 75%, FC Baraskus 25%.
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:6

46e minuut.
Ryś passt de bal in één keer door. Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:7

48e minuut.
Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz speelt de bal door. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Walinięty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Płocharski de bal. Walinięty speelt de bal door. Nyc rent richting de bal. Nyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ziemnicki met een harde bal richting middenveld. Chiancone kopt de bal weg. Płocharski heeft problemen om de bal te vangen. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:8

59e minuut.
Chiancone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiancone geeft een hoge lob. Płocharski controleert de bal met de borst. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:9

61e minuut.
Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Cackowski is nu in balbezit. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Chiancone de bal. Chiancone geeft een lange en hoge pass. Daar is Walinięty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:10

65e minuut.
Tyburski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chiancone de bal onder controle te krijgen. Pawełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełek schiet op doel. Zimny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nyc geeft een lange en hoge pass. Walinięty rent richting de bal. Mourão onderschept slim de pass. Mourão kan de bal niet met de borst controleren. Mourão schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Nyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryś geeft een hoge lob. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych rent richting de bal. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Deberny rent richting de bal. Cackowski onderschept slim de pass. Cackowski met een sublieme pass. Mourão heeft problemen om de bal te vangen. Mourão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 83%, FC Baraskus 17%.
Potępiony Niebo - FC Baraskus 0:10