Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Hogfc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2810
Hogfc TS Wisla Moscice
433 Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 28.7
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Teśmian kopt de bal weg. Daar is Nienartowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijas onderschept slim de pass. Nonckiewicz is nu in balbezit. Nonckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Pilarczyk trapt de bal weg. Łydziński kan de bal niet met de borst controleren. Kuriata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuriata is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Klungelig pakt Gozzo de bal. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda met een sublieme pass. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Nienartowicz speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda passt de bal in één keer door. Krajewski rent richting de bal. Krajewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Gozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda onderschept slim de pass. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vornicu rent richting de bal. Vornicu passt de bal zonder na te denken. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. Pilarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - TS Wisla Moscice 0:1

21e minuut.
Łydziński is nu in balbezit. Łydziński passt de bal in één keer door. Gozzo speelt de bal door. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda passt de bal in één keer door. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hogfc - TS Wisla Moscice 1:1

31e minuut.
Gozzo heeft problemen om de bal te vangen. Gozzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łydziński de bal. Teśmian rent richting de bal. Teśmian speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vornicu met een snelle inworp. Meczecki geeft een hoge lob. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pilarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - TS Wisla Moscice 1:2

41e minuut.
Teśmian passt de bal in één keer door. Fijas is nu in balbezit. Fijas speelt de bal door. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pilarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Teśmian probeert de bal met de borst te controleren. Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Pilarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hogfc 64%, TS Wisla Moscice 36%.
Hogfc - TS Wisla Moscice 1:2

59e minuut.
Teśmian kopt de bal weg. Rękoś is nu in balbezit. Fijas begaat een overtreding. Rękoś moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rękoś kan niet meer verder spelen. Pazderski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Meczecki speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas geeft de bal voor. Nonckiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Pilarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wojewoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Kapucha de bal. Kapucha speelt de bal door. Wadoń is nu in balbezit. Wadoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hogfc - TS Wisla Moscice 2:2

73e minuut.
Wadoń kopt de bal weg. Gozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozzo geeft een lange en hoge pass. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - TS Wisla Moscice 2:3

75e minuut.
Pazderski verovert de bal door een tackle van achteren. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz passt de bal zonder na te denken. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - TS Wisla Moscice 2:4

82e minuut.
Pazderski geeft een hoge lob. Tuczapski rent richting de bal. Wojewoda onderschept slim de pass. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - TS Wisla Moscice 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hogfc 59%, TS Wisla Moscice 41%.
Hogfc - TS Wisla Moscice 3:4