Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jastrzębie Diabły
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kozianowski probeert naar een medespeler te passen. Bochowicz rent richting de bal. Worf onderschept slim de pass. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Witaszek rent richting de bal. Witaszek speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozianowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barros geeft een hoge lob. Piepiórka bokst de bal weg. Parys rent richting de bal. Parys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Diabły 1:0

11e minuut.
Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka geeft een lange en hoge pass. Worf kopt de bal weg. Parys rent richting de bal. Parys haalt uit met een fantastische trap. Piepiórka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Diabły 2:0

20e minuut.
Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Tyma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogal haalt uit met een fantastische trap. Golik probeert de bal aan de voet te houden. Niemierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Obrębski geeft een hoge lob. Pietrzak kan de bal niet met de borst controleren. Pietrzak met een sublieme pass. Parys is nu in balbezit. Parys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Diabły 3:0

28e minuut.
Bochowicz passt de bal zonder na te denken. Rogal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler verovert de bal door een tackle van achteren. Fidler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Diabły 3:1

30e minuut.
Daar is Witaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozianowski is nu in balbezit. Kozianowski passt de bal zonder na te denken. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Worf passt de bal in één keer door. Parys is nu in balbezit. Wenta rent richting de bal. Parys onderschept slim de pass. Parys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wszołek de bal. Piepiórka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Diabły 4:1

40e minuut.
Parys rent richting de bal. Wenta rent richting de bal. Parys onderschept slim de pass. Parys haalt uit met een fantastische trap. Piepiórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Diabły 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jastrzębie 40%, Diabły 60%.
Jastrzębie - Diabły 5:1

47e minuut.
Witaszek rent richting de bal. Parys rent richting de bal. Parys passt de bal zonder na te denken. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Diabły 6:1

50e minuut.
Kozianowski met een sublieme pass. Beau is nu in balbezit. Beau met een sublieme pass. Parys is nu in balbezit. Parys draait met de bal, schiet en ... Piepiórka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pietrzak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parys de bal. Melechowicz rent richting de bal. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kozianowski kopt de bal weg. Bochowicz probeert de bal aan de voet te houden. Parys rent richting de bal. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... Piepiórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kozianowski onderschept slim de pass. Kozianowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wszołek de bal. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys haalt uit met een fantastische trap. Piepiórka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jastrzębie 24%, Diabły 76%.
Jastrzębie - Diabły 6:1