Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alligators FC Oks Mokrzyszów
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fedak geeft de bal voor. Inworp. Piotrkowczyk met een snelle inworp. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Adaszek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kołcz de bal onder controle te krijgen. Kłus is nu in balbezit. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Paal! Sroczyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alligators FC 54%, Oks Mokrzyszów 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alligators FC - Oks Mokrzyszów 0:0

51e minuut.
Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałeczek speelt de bal door. Daar is Pakuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakuła draait met de bal, schiet en ... Dymion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - Oks Mokrzyszów 1:0

58e minuut.
Inworp. Rączka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłus rent richting de bal. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski geeft de bal voor. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński haalt uit met een fantastische trap. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - Oks Mokrzyszów 2:0

79e minuut.
Fabisiak rent richting de bal. Janowski onderschept slim de pass. Janowski passt de bal in één keer door. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła draait met de bal, schiet en ... Dymion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alligators FC 44%, Oks Mokrzyszów 56%.
Alligators FC - Oks Mokrzyszów 2:0