Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiczne Pancerniki FC alcatraz lodz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Cetlawa speelt de bal door. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki is nu in balbezit. Sykta verovert de bal door een tackle van achteren. Sykta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Bordakiewicz geeft een hoge lob. Kościulek probeert de bal aan de voet te houden. Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz onderschept slim de pass. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Momuntjuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Pancerniki - FC alcatraz lodz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiczne Pancerniki 45%, FC alcatraz lodz 55%.
Magiczne Pancerniki - FC alcatraz lodz 0:1

49e minuut.
Inworp. Cetlawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo onderschept slim de pass. Działo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Kulpiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kościulek de bal. Markuszewski speelt de bal door. Działo is nu in balbezit. Działo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Turmiński de bal onder controle te krijgen. Działo rent richting de bal. Działo speelt de bal door. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta draait met de bal, schiet en ... Wyleżych bokst de bal weg.

62e minuut.
Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szwech is nu in balbezit. Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz schiet op doel. Daar is Błaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Pancerniki - FC alcatraz lodz 0:2

64e minuut.
Turmiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Szwech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... Momuntjuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Markuszewski geeft een hoge lob. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Pancerniki - FC alcatraz lodz 0:3

85e minuut.
Trąbaczewski rent richting de bal. Sykta onderschept slim de pass. Plata rent richting de bal. Sykta onderschept slim de pass. Sykta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiczne Pancerniki 32%, FC alcatraz lodz 68%.
Magiczne Pancerniki - FC alcatraz lodz 0:3