Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S OBOŹNA Royal CF
442 Tactiek 4_1_3_2
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 44.6
zwak Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. Kordana geeft een hoge lob. Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hernády is nu in balbezit. Hernády passt de bal in één keer door. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - Royal CF 0:1

8e minuut.
Vendramini passt de bal met de wreef. Blaise geeft de bal voor. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. McIIroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - Royal CF 0:2

14e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal zonder na te denken. Hernády speelt de bal door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. McIIroy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - Royal CF 0:3

16e minuut.
Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft een hoge lob. Rodriguez krijgt zijn hoofd ertegen. Kaktus heeft problemen om de bal te vangen. McIIroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rabiński is nu in balbezit. Rabiński geeft een hoge lob. Grzanka rent richting de bal. Grzanka geeft een lange en hoge pass. Rodriguez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McIIroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rodriguez passt de bal met de wreef. Stenka geeft de bal voor. Cacavale kopt de bal weg. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kazimierski rent richting de bal. Stenka onderschept slim de pass. Stenka passt de bal in één keer door. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Blaise probeert naar een medespeler te passen. Stenka met een sublieme pass. Kordana speelt de bal door. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kordana de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kordana neemt de hoekschop. Rodriguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cacavale rent richting de bal. Cacavale schiet op doel. McIIroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Cacavale de bal. Cacavale passt de bal zonder na te denken. Zamora met een sublieme pass. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - Royal CF 0:4

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Muñoz Álvarez de bal onder controle te krijgen. Stenka rent richting de bal. Stenka speelt de bal door. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. McIIroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S OBOŹNA 76%, Royal CF 24%.
K.S OBOŹNA - Royal CF 0:4

47e minuut.
Ertekin is nu in balbezit. Ertekin met een sublieme pass. Muñoz Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Paal! McIIroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel. McIIroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabiński rent richting de bal. Cacavale onderschept slim de pass. Cacavale controleert de bal met de borst. Cacavale schiet op doel. McIIroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Muñoz Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana speelt de bal door. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stanuch kopt de bal weg. Stenka is nu in balbezit. Stenka speelt de bal door. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McIIroy met een sublieme pass. Ekşimez kopt de bal weg. Hernády speelt de bal door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. McIIroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wołowicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rabiński met een harde bal richting middenveld. Muñoz Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Stenka met een sublieme pass. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana passt de bal in één keer door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez schiet op doel. McIIroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Hierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacavale rent richting de bal. Cacavale probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora met een sublieme pass. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - Royal CF 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Cacavale de bal. Cacavale geeft een hoge lob. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Lamka komt het veld opgelopen. Grębosz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lamka kopt de bal weg. Inworp. Hierro met een snelle inworp. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Cacavale probeert de bal met de borst te controleren. Hernády bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernády passt de bal zonder na te denken. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale draait met de bal, schiet en ... McIIroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

83e minuut.
Muñoz Álvarez met een sublieme pass. Stanuch speelt de bal door. Stenka speelt de bal door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. McIIroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bambosz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Stanuch met een sublieme pass. Stenka is nu in balbezit. Stenka passt de bal zonder na te denken. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S OBOŹNA 89%, Royal CF 11%.
K.S OBOŹNA - Royal CF 0:5