Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Piast* Gliwice TS Sparta
Aa Tactiek presss
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 36.1
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Turna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brękus is nu in balbezit. Laureanti speelt de bal door. Ranic is nu in balbezit. Ranic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hyam geeft de bal voor. Daar is Dunin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranic rent richting de bal. Ranic haalt uit met een fantastische trap. Polko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:1

10e minuut.
Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Turna passt de bal met de wreef. Ranic is nu in balbezit. Ranic schiet op doel. Polko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:2

13e minuut.
van Axel Dongen geeft de bal voor. Neros speelt de bal door. Kosowski met een sublieme pass. Oglocki is nu in balbezit. Oglocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jaronskas geeft de bal voor. Ranic kopt de bal weg. Klungelig pakt Neros de bal. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:3

22e minuut.
Handel onderschept slim de pass. Handel geeft een hoge lob. Ranic kan de bal niet met de borst controleren. Ranic schiet op doel. Polko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:4

28e minuut.
Vaidelotis met een snelle inworp. Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Turna speelt de bal door. Ranic is nu in balbezit. Ranic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Krzysztoń speelt de bal door. Hyam is nu in balbezit. Hyam geeft de bal voor. Ranic rent richting de bal. Ranic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Laureanti geeft een hoge lob. Dunin kopt de bal weg. Brękus rent richting de bal. Turna onderschept slim de pass. Turna draait met de bal, schiet en ... Polko bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vaidelotis neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Piast* Gliwice 66%, TS Sparta 34%.
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:4

46e minuut.
Jendrysiak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
van Axel Dongen geeft een lange en hoge pass. Dunin rent richting de bal. Ranic onderschept slim de pass. Ranic draait met de bal, schiet en ... Polko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:5

48e minuut.
Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Turna rent richting de bal. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:6

51e minuut.
Turna probeert naar een medespeler te passen. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardier rent richting de bal. Ranic verovert de bal door een tackle van achteren. Ranic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kramer komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vaidelotis is nu in balbezit. Vaidelotis geeft een hoge lob. Turna kopt de bal weg. Kramer is nu in balbezit. Kramer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Vaidelotis met de inworp. Turna is nu in balbezit. Turna geeft een lange en hoge pass. Handel rent richting de bal. Handel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Panosch is nu in balbezit. Oglocki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panosch. Oglocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kosowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Piast* Gliwice 61%, TS Sparta 39%.
*Piast* Gliwice - TS Sparta 0:6