Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiczne Pancerniki Alligators FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 10
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Dziwisz rent richting de bal. Janowski onderschept slim de pass. Janowski passt de bal met de wreef. Pakuła rent richting de bal. Pakuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Janowski verovert de bal door een tackle van achteren. Celiński rent richting de bal. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Działo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cetnarski. Działo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szmuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta draait met de bal, schiet en ... Sroczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Pancerniki - Alligators FC 1:0

28e minuut.
Szmuc passt de bal zonder na te denken. Fierka is nu in balbezit. Met opzet legt Cetnarski zijn tegenspeler op de grond. Cetnarski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Działo speelt de bal door. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sykta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sykta kan niet meer verder spelen. Cetnarski met een sublieme pass. Małosolny komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Poloczek speelt de bal door. Działo is nu in balbezit. Działo met een sublieme pass. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiczne Pancerniki 44%, Alligators FC 56%.
Magiczne Pancerniki - Alligators FC 1:0

53e minuut.
Pakuła passt de bal zonder na te denken. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz is nu in balbezit. Janowski onderschept slim de pass. Janowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Stęgierski de bal. Działo rent richting de bal. Działo passt de bal in één keer door. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szmuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Szmuc begaat een overtreding. Szmuc krijgt een gele kaart. Celiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Celiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński begaat een overtreding. Działo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Działo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Pancerniki - Alligators FC 2:0

84e minuut.
Celiński passt de bal in één keer door. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiczne Pancerniki 42%, Alligators FC 58%.
Magiczne Pancerniki - Alligators FC 2:0