Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Penesy Radomiak1910
DEEPDEF Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Roczniak speelt de bal door. Sobański rent richting de bal. Sobański met een sublieme pass. Listewski is nu in balbezit. Listewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roczniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Listewski rent richting de bal. Listewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Sobański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobański met een sublieme pass. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Bergier bokst de bal weg.

11e minuut.
Bergier met een harde bal richting middenveld. Inworp. Roczniak met een snelle inworp. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hulewicz met een sublieme pass. Składak is nu in balbezit. Składak passt de bal zonder na te denken. Listewski is nu in balbezit. Listewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Roczniak met de inworp. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz met een sublieme pass. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Listewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Sobański is nu in balbezit. Listewski rent richting de bal. Listewski schiet op doel. Bergier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobański rent richting de bal. Sobański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Listewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - Radomiak1910 0:1

26e minuut.
Roczniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hulewicz met een sublieme pass. Listewski controleert de bal met de borst. Listewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Roczniak met een snelle inworp. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz speelt de bal door. Listewski rent richting de bal. Listewski schiet op doel. Bergier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Listewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Topola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topola met een sublieme pass. Listewski rent richting de bal. Listewski schiet op doel. Bergier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bergier met een harde bal richting middenveld. Korolewski is nu in balbezit. Listewski verovert de bal door een tackle van achteren. Listewski draait met de bal, schiet en ... Bergier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 91%, Radomiak1910 9%.
FC Penesy - Radomiak1910 0:1

61e minuut.
Składak passt de bal zonder na te denken. Hulewicz speelt de bal door. Listewski is nu in balbezit. Listewski schiet op doel. Bergier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hulewicz onderschept slim de pass. Hulewicz speelt de bal door. Rembisz met een sublieme pass. Daar is Listewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Listewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bergier niet meer kan verder spelen. Murat komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hulewicz speelt de bal door. Sobański rent richting de bal. Sobański met een sublieme pass. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - Radomiak1910 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 83%, Radomiak1910 17%.
FC Penesy - Radomiak1910 0:2