Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0078
  • Stadion: Royal CF Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4310
Royal CF *Piast* Gliwice
4_1_3_2 Tactiek Aa
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 24.4
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Stenka rent richting de bal. Stenka geeft de bal voor. Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale onderschept slim de pass. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Polko bokst de bal weg.

4e minuut.
Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernády met een sublieme pass. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stenka speelt de bal door. Dunin is nu in balbezit. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Polko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 1:0

8e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Cacavale heeft problemen om de bal te vangen. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zamora speelt de bal door. Krzysztoń met een sublieme pass. Stenka geeft de bal voor. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacavale rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 2:0

13e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Cacavale is nu in balbezit. Hernády is nu in balbezit. Hernády passt de bal zonder na te denken. Rodriguez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kordana zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dunin de bal. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Cacavale rent richting de bal. Hernády bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernády geeft een hoge lob. Rodriguez springt en kopt de bal. Polko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Polko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 3:0

28e minuut.
Grzanka met een sublieme pass. Stenka probeert de bal aan de voet te houden. Stenka probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Dunin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stenka rent richting de bal. Stenka geeft een lange en hoge pass. Rodriguez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Korzym geeft een hoge lob. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka passt de bal in één keer door. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 4:0

35e minuut.
Hernády heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez is nu in balbezit. Hernády met een sublieme pass. Cacavale heeft problemen om de bal te vangen. Cacavale schiet op doel. Polko bokst de bal weg.

38e minuut.
Neros is nu in balbezit. Neros passt de bal in één keer door. Hernády bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 5:0

41e minuut.
Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 21%, *Piast* Gliwice 79%.
Royal CF - *Piast* Gliwice 6:0

49e minuut.
Hernády rent richting de bal. Brękus rent richting de bal. Hernády onderschept slim de pass. Hernády geeft de bal voor. Cacavale springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Korzym controleert de bal met de borst. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Hernády geeft een lange en hoge pass. Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka met een sublieme pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 7:0

53e minuut.
Krzysztoń heeft problemen om de bal te vangen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale passt de bal in één keer door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 8:0

59e minuut.
Korzym heeft problemen om de bal te vangen. Kordana rent richting de bal. Kordana geeft een lange en hoge pass. Zamora geeft een lange en hoge pass. Rodriguez springt en kopt de bal. Polko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Ertekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertekin met een sublieme pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 9:0

61e minuut.
Wołowicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hernády geeft een lange en hoge pass. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez passt de bal met de wreef. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kordana passt de bal zonder na te denken. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez passt de bal in één keer door. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. Polko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Cacavale passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bombardier de bal. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale verovert de bal door een tackle van achteren. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Polko bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Kordana met een snelle inworp. Neros rent richting de bal. Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Polko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Dunin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krzysztoń heeft problemen om de bal te vangen. Zamora met een sublieme pass. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel. Polko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 10:0

71e minuut.
Grzanka rent richting de bal. Grzanka geeft een hoge lob. Cacavale kopt de bal weg. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Polko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hernády rent richting de bal. Hernády draait met de bal, schiet en ... Polko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 11:0

73e minuut.
Kordana speelt de bal door. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Polko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - *Piast* Gliwice 12:0

74e minuut.
Oglocki passt de bal in één keer door. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grębosz komt het veld opgelopen. Lamka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cacavale probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernády bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka geeft een hoge lob. Daar is Bombardier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. Polko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bambosz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dunin kopt de bal weg. Krzysztoń is nu in balbezit. Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Cacavale rent richting de bal. Cacavale schiet op doel. Polko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 14%, *Piast* Gliwice 86%.
Royal CF - *Piast* Gliwice 12:0