Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Wegliniec FC Penesy
433 Tactiek DEEPDEF
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 27.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mordal met een snelle inworp. Bareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareja haalt uit met een fantastische trap. Mistrz geeft een hoge lob. Murat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bareja is nu in balbezit. Bareja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Złotnik de bal. Złotnik schiet op doel. Murat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mordal neemt de hoekschop. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik schiet op doel. Murat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wegliniec - FC Penesy 1:0

14e minuut.
Drajer passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mordal zal de hoekschop nemen. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Murat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój passt de bal zonder na te denken. Mistrz rent richting de bal. Złotnik rent richting de bal. Złotnik draait met de bal, schiet en ... Paal! Bareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik schiet op doel. Murat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wegliniec - FC Penesy 2:0

18e minuut.
Beresteanu geeft de bal voor. Daar is Mistrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik draait met de bal, schiet en ... Murat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mordal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lorsen kopt de bal weg. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wegliniec - FC Penesy 3:0

24e minuut.
Mordal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bareja speelt de bal door. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz schiet op doel. Murat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal zonder na te denken. Bareja speelt de bal door. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bareja rent richting de bal. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Złotnik rent richting de bal. Złotnik haalt uit met een fantastische trap. Murat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Znój probeert naar een medespeler te passen. Lorsen rent richting de bal. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz schiet op doel. Murat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wegliniec - FC Penesy 4:0

45e minuut.
Znój probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotyrba de bal. Kotyrba speelt de bal door. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wegliniec 9%, FC Penesy 91%.
Górnik Wegliniec - FC Penesy 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Lorsen de bal. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korolewski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bareja passt de bal met de wreef. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen speelt de bal door. Bareja is nu in balbezit. Bareja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wegliniec - FC Penesy 5:0

57e minuut.
Inworp. Mordal met een snelle inworp. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen rent richting de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bareja met een sublieme pass. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski passt de bal met de wreef. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mordal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drajer is nu in balbezit. Bareja onderschept slim de pass. Bareja met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mordal kopt de bal weg. Klungelig pakt Bareja de bal. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik haalt uit met een fantastische trap. Murat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wegliniec - FC Penesy 6:0

83e minuut.
Mordal met de inworp. Korolewski rent richting de bal. Bareja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bareja krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mordal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munaretti onderschept slim de pass. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel. Murat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Mordal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munaretti speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mordal neemt de hoekschop. Murat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wegliniec 12%, FC Penesy 88%.
Górnik Wegliniec - FC Penesy 6:0