Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Mokrzyszów Royal CF
Normal Tactiek 4_1_3_2
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 46
weak Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal in één keer door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez schiet op doel. Dymion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:1

5e minuut.
Adaszek geeft de bal voor. Rączka kopt de bal weg. Stenka speelt de bal door. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Okoński de bal onder controle te krijgen. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:2

13e minuut.
Hernády verovert de bal door een tackle van achteren. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:3

16e minuut.
Okoński rent richting de bal. Hernády rent richting de bal. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda geeft een hoge lob. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Rodriguez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:4

22e minuut.
Cangi trapt de bal weg van het doel. Hernády kopt de bal weg. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Dymion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:5

26e minuut.
Zamora speelt de bal door. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Cacavale rent richting de bal. Cacavale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hernády rent richting de bal. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:6

30e minuut.
Zamora passt de bal met de wreef. Hernády met een sublieme pass. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Dymion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:7

32e minuut.
Czyżewski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kordana neemt de hoekschop. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stenka is nu in balbezit. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hernády is nu in balbezit. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een lange en hoge pass. Rodriguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Hernády rent richting de bal. Hernády passt de bal zonder na te denken. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cacavale krijgt zijn hoofd ertegen. Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Linda verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:8

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordana met de inworp. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fedak passt de bal zonder na te denken. Kordana rent richting de bal. Kordana passt de bal in één keer door. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pancinha verovert de bal door een tackle van achteren. Pancinha passt de bal in één keer door. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cacavale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kordana speelt de bal door. Hernády probeert de bal aan de voet te houden. Stenka speelt de bal door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Mokrzyszów 82%, Royal CF 18%.
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:8

50e minuut.
Stenka passt de bal zonder na te denken. Zamora geeft de bal voor. Klungelig pakt Linda de bal. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hernády geeft de bal voor. Cacavale heeft problemen om de bal te vangen. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale verovert de bal door een tackle van achteren. Cacavale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora passt de bal in één keer door. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. Dymion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:9

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wołowicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kordana met de inworp. Daar is Hernády, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Dymion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:10

64e minuut.
Hernády is nu in balbezit. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:11

65e minuut.
Fedak probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez is nu in balbezit. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:12

66e minuut.
Klungelig pakt Fedak de bal. Cacavale onderschept slim de pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Dymion probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stenka kopt de bal weg. Daar is Hernády, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak met een sublieme pass. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Fedak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hernády passt de bal met de wreef. Adaszek rent richting de bal. Adaszek probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana passt de bal in één keer door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:13

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamka komt het veld opgelopen. Grębosz komt het veld opgelopen. Lamka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernády rent richting de bal. Hernády geeft een hoge lob. Rodriguez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:14

81e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez passt de bal met de wreef. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Dymion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:15

82e minuut.
Bambosz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hernády rent richting de bal. Hernády passt de bal zonder na te denken. Cacavale rent richting de bal. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Dymion bokst de bal weg. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:16

85e minuut.
Stenka passt de bal zonder na te denken. Hernády probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:17

86e minuut.
Kłus passt de bal in één keer door. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:18

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodriguez de bal onder controle te krijgen. Stenka kopt de bal weg. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Mokrzyszów 83%, Royal CF 17%.
Oks Mokrzyszów - Royal CF 0:19