Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alligators FC TS Sparta
Normal Tactiek presss
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 33.4
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Handel bereikt de bal nog maar net als eerste. Handel geeft een hoge lob. Panosch heeft problemen om de bal te vangen. Ranic is nu in balbezit. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cetnarski verovert de bal door een tackle van achteren. Hyam verovert de bal door een tackle van achteren. Hyam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ranic de bal. Ranic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sroczyński trapt de bal weg van het doel. Kramer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Płatosz de bal onder controle te krijgen. Ranic is nu in balbezit. Ranic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stęgierski is nu in balbezit. Kramer onderschept slim de pass. Kramer passt de bal zonder na te denken. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic schiet op doel. Sroczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - TS Sparta 0:1

20e minuut.
Janowski met een sublieme pass. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik rent richting de bal. Ranic onderschept slim de pass. Ranic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wałeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Handel verovert de bal door een tackle van achteren. Handel geeft de bal voor. Ranic is nu in balbezit. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - TS Sparta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alligators FC 71%, TS Sparta 29%.
Alligators FC - TS Sparta 0:2

50e minuut.
Stęgierski probeert naar een medespeler te passen. Taborda geeft een hoge lob. Ranic is nu in balbezit. Ranic haalt uit met een fantastische trap. Sroczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - TS Sparta 0:3

51e minuut.
Jendrysiak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Celiński geeft de bal voor. Handel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Motłoszyński de bal onder controle te krijgen. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ranic is nu in balbezit. Ranic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sroczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Celiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranic is nu in balbezit. Ranic draait met de bal, schiet en ... Sroczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Płatosz rent richting de bal. Handel is nu in balbezit. Handel speelt de bal door. Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sroczyński met een harde bal richting middenveld. Panosch kopt de bal weg. Ranic rent richting de bal. Ranic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turna komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ranic rent richting de bal. Ranic schiet op doel. Stęgierski heeft problemen om de bal te vangen. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Piotrkowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrkowczyk met een sublieme pass. Fornalik rent richting de bal. Ranic verovert de bal door een tackle van achteren. Ranic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Vaidelotis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vaidelotis verovert de bal door een tackle van achteren. Płatosz rent richting de bal. Vaidelotis onderschept slim de pass. Vaidelotis met een sublieme pass. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hyam onderschept slim de pass. Hyam probeert naar een medespeler te passen. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic haalt uit met een fantastische trap. Sroczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - TS Sparta 0:4

78e minuut.
Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer passt de bal zonder na te denken. Ranic rent richting de bal. Ranic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - TS Sparta 0:5

80e minuut.
van Axel Dongen is nu in balbezit. van Axel Dongen geeft een lange en hoge pass. Panosch kopt de bal weg. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Panosch verovert de bal door een tackle van achteren. Panosch passt de bal zonder na te denken. Motłoszyński is nu in balbezit. Ranic is nu in balbezit. Ranic draait met de bal, schiet en ... Sroczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alligators FC - TS Sparta 0:6

86e minuut.
Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosch verovert de bal door een tackle van achteren. Panosch geeft de bal voor. Ranic rent richting de bal. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Panosch geeft de bal voor. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaidelotis onderschept slim de pass. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alligators FC 75%, TS Sparta 25%.
Alligators FC - TS Sparta 0:6