Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S OBOŹNA Górnik Wegliniec
442 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Szczurowski passt de bal in één keer door. Vendramini is nu in balbezit. Vendramini passt de bal zonder na te denken. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szczurowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stanuch neemt de hoekschop. Strzyga rent richting de bal. Strzyga schiet op doel. Felczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Nazzario bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazzario geeft een hoge lob. Dafchev is nu in balbezit. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez geeft een hoge lob. Felczak bokst de bal weg. Strzyga is nu in balbezit. Strzyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - Górnik Wegliniec 1:0

8e minuut.
Znój raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baszkowski komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Baszkowski is nu in balbezit. Hierro begaat een overtreding. Baszkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bareja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik haalt uit met een fantastische trap. McIIroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S OBOŹNA - Górnik Wegliniec 1:1

39e minuut.
Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafchev onderschept slim de pass. Dafchev passt de bal in één keer door. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga haalt uit met een fantastische trap. Felczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S OBOŹNA 49%, Górnik Wegliniec 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S OBOŹNA - Górnik Wegliniec 1:1

66e minuut.
Szczurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczurowski geeft een lange en hoge pass. Kaktus kopt de bal weg. Muñoz Álvarez rent richting de bal. Muñoz Álvarez speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Felczak niet meer kan verder spelen. Piękniś komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kiermasz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blaise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Blaise geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorsen met de inworp. Mistrz rent richting de bal. Mistrz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S OBOŹNA 39%, Górnik Wegliniec 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S OBOŹNA - Górnik Wegliniec 1:1