Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Piast* Gliwice Radomiak1910
Aa Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Topola de bal. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros met een sublieme pass. Oglocki rent richting de bal. Oglocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rembisz met de inworp. Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzym passt de bal zonder na te denken. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Neros speelt de bal door. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński passt de bal zonder na te denken. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Piast* Gliwice 53%, Radomiak1910 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*Piast* Gliwice - Radomiak1910 0:0

57e minuut.
Neros onderschept slim de pass. Neros geeft een hoge lob. Degrasiński kopt de bal weg. Krótki is nu in balbezit. Krótki draait met de bal, schiet en ... Wierzycki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*Piast* Gliwice - Radomiak1910 1:0

77e minuut.
Neros onderschept slim de pass. Neros geeft de bal voor. Klungelig pakt Czuma de bal. Oglocki is nu in balbezit. Oglocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń is nu in balbezit. Roczniak onderschept slim de pass. Roczniak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Piast* Gliwice 53%, Radomiak1910 47%.
*Piast* Gliwice - Radomiak1910 1:0