Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Amatorzy *Piast* Gliwice
Normal Tactiek Aa
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Mordel probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński speelt de bal door. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mordel heeft problemen om de bal te vangen. Opas rent richting de bal. Neros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neros krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kiecal geeft de bal voor. Inworp. Degrasiński met een snelle inworp. Korzym geeft een hoge lob. Daar is Krępacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Degrasiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oglocki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Amatorzy 63%, *Piast* Gliwice 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Amatorzy - *Piast* Gliwice 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korzym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordel is nu in balbezit. Mordel geeft een hoge lob. Szalony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Amatorzy - *Piast* Gliwice 0:1

63e minuut.
Opas rent richting de bal. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Opas verovert de bal door een tackle van achteren. Nowaczyk is nu in balbezit. Nowaczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Amatorzy - *Piast* Gliwice 1:1

66e minuut.
Mordel is nu in balbezit. Oglocki is nu in balbezit. Mandziejewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandziejewicz krijgt een gele kaart. Oglocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Oglocki is nu in balbezit. Oglocki haalt uit met een fantastische trap. Krępacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krótki is nu in balbezit. Krótki geeft de bal voor. Paal! Szalony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Floriańczyk met een sublieme pass. Nowaczyk is nu in balbezit. Neros onderschept slim de pass. Opas verovert de bal door een tackle van achteren. Opas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Krępacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korzym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degrasiński geeft een hoge lob. Krępacz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Amatorzy 51%, *Piast* Gliwice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Amatorzy - *Piast* Gliwice 1:1