Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Sparta KRS Łódź
presss Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Ranic rent richting de bal. Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic onderschept slim de pass. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 1:0

4e minuut.
Laureanti rent richting de bal. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti onderschept slim de pass. Laureanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 2:0

5e minuut.
Laureanti probeert naar een medespeler te passen. Wooi ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooi ling geeft een lange en hoge pass. Ranic springt en kopt de bal. Pliszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 3:0

7e minuut.
Panosch geeft een hoge lob. Pokrywczyński rent richting de bal. Hyam met een sublieme pass. Ranic heeft problemen om de bal te vangen. Ranic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 4:0

10e minuut.
Laureanti passt de bal zonder na te denken. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niedorobek. Ranic raakt geblesseerd tijdens het duel. Ranic komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Laureanti geeft de bal voor. Pliszka speelt de bal door. Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ranic rent richting de bal. Niedorobek rent richting de bal. Ranic verovert de bal door een tackle van achteren. Ranic draait met de bal, schiet en ... Pliszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Niedorobek heeft problemen om de bal te vangen. Laureanti is nu in balbezit. Laureanti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vaidelotis geeft een lange en hoge pass. Hyam is nu in balbezit. Hyam probeert naar een medespeler te passen. Ranic is nu in balbezit. Ranic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vaidelotis geeft de bal voor. Wooi ling probeert naar een medespeler te passen. Ranic rent richting de bal. Ranic haalt uit met een fantastische trap. Pliszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 5:0

27e minuut.
van Axel Dongen probeert naar een medespeler te passen. Wooi ling is nu in balbezit. Wooi ling met een sublieme pass. Laureanti rent richting de bal. Laureanti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 6:0

37e minuut.
Laureanti passt de bal zonder na te denken. Ranic is nu in balbezit. Ranic haalt uit met een fantastische trap. Turczyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pliszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 7:0

40e minuut.
Hyam is nu in balbezit. Hyam passt de bal in één keer door. Wooi ling heeft problemen om de bal te vangen. Wooi ling geeft een lange en hoge pass. Ranic maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pliszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hyam passt de bal in één keer door. Wooi ling met een sublieme pass. Ranic rent richting de bal. Ranic draait met de bal, schiet en ... Turczyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 30%, KRS Łódź 70%.
TS Sparta - KRS Łódź 8:0

46e minuut.
Turczyn met een sublieme pass. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic begaat een overtreding. Ranic krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kulpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic verovert de bal door een tackle van achteren. Ranic passt de bal met de wreef. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Inworp. Jendrysiak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kabut geeft een lange en hoge pass. Jendrysiak is nu in balbezit. Jendrysiak geeft een hoge lob. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pliszka niet meer kan verder spelen. Gulgowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Grzelczak probeert de bal aan de voet te houden. Laureanti rent richting de bal. Laureanti passt de bal in één keer door. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeroual komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Laureanti rent richting de bal. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ranic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ranic neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 9:0

68e minuut.
Inworp. Hyam met een snelle inworp. Wooi ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooi ling geeft de bal voor. Ranic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 10:0

69e minuut.
Golon passt de bal met de wreef. Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic verovert de bal door een tackle van achteren. Ranic haalt uit met een fantastische trap. Turczyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Laureanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzelczak rent richting de bal. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 11:0

77e minuut.
Vaidelotis met een snelle inworp. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti geeft de bal voor. Wooi ling rent richting de bal. Wooi ling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vaidelotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti geeft een lange en hoge pass. Daar is Niedorobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranic is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 12:0

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Grzelczak de bal onder controle te krijgen. Pokrywczyński rent richting de bal. Laureanti verovert de bal door een tackle van achteren. Laureanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KRS Łódź 13:0

89e minuut.
Golon verovert de bal door een tackle van achteren. van Axel Dongen is nu in balbezit. van Axel Dongen probeert naar een medespeler te passen. Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 17%, KRS Łódź 83%.
TS Sparta - KRS Łódź 13:0