Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal CF Radomiak1910
4_1_3_2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 18.5
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez met een sublieme pass. Ertekin is nu in balbezit. Ertekin geeft de bal voor. Cacavale krijgt zijn hoofd ertegen. Wierzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 1:0

4e minuut.
Hernády is nu in balbezit. Hernády met een sublieme pass. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czuma de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 2:0

9e minuut.
Hernády rent richting de bal. Rodriguez is nu in balbezit. Hernády is nu in balbezit. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Rodriguez speelt de bal door. Kordana is nu in balbezit. Kordana geeft een hoge lob. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hernády rent richting de bal. Hernády speelt de bal door. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kordana met de inworp. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodriguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodriguez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Topola de bal. Topola met een sublieme pass. Składak rent richting de bal. Cacavale onderschept slim de pass. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hernády met een sublieme pass. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale passt de bal in één keer door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hernády is nu in balbezit. Hernády passt de bal zonder na te denken. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana geeft de bal voor. Cacavale springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 4:0

27e minuut.
Daar is Cacavale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernády is nu in balbezit. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Wierzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kordana kopt de bal weg. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Hernády probeert naar een medespeler te passen. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel. Wierzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Stenka is nu in balbezit. Stenka met een sublieme pass. Hernády is nu in balbezit. Hernády geeft de bal voor. Cacavale springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wierzycki trapt de bal weg. Kordana is nu in balbezit. Kordana geeft de bal voor. Cacavale maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Wierzycki trapt de bal weg van het doel. Kordana kopt de bal weg. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 5:0

35e minuut.
Ekşimez met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal met de wreef. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 6:0

39e minuut.
Cacavale rent richting de bal. Cacavale geeft de bal voor. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 7:0

45e minuut.
Hernády geeft een hoge lob. Rodriguez rent richting de bal. Czuma is nu in balbezit. Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 22%, Radomiak1910 78%.
Royal CF - Radomiak1910 7:0

48e minuut.
Stenka kopt de bal weg. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale geeft een lange en hoge pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 8:0

51e minuut.
Cacavale rent richting de bal. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft de bal voor. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Stenka geeft de bal voor. Hernády heeft problemen om de bal te vangen. Hernády passt de bal zonder na te denken. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 9:0

54e minuut.
Zamora geeft de bal voor. Hernády rent richting de bal. Hernády passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cacavale de bal. Cacavale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 10:0

55e minuut.
Listewski passt de bal met de wreef. Hulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Wierzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 11:0

58e minuut.
Ertekin met een sublieme pass. Hernády rent richting de bal. Hernády passt de bal met de wreef. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołowicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wierzycki met een harde bal richting middenveld. Stenka kopt de bal weg. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zamora passt de bal in één keer door. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Ossoliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wierzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 12:0

69e minuut.
Cacavale heeft problemen om de bal te vangen. Cacavale passt de bal met de wreef. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Czuma probeert de bal aan de voet te houden. Stenka is nu in balbezit. Stenka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wierzycki trapt de bal weg van het doel. Zamora kan de bal niet met de borst controleren. Zamora met een sublieme pass. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft de bal voor. Klungelig pakt Czuma de bal. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Wierzycki bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Grębosz komt het veld opgelopen. Lamka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hernády kopt de bal weg. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale speelt de bal door. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Składak de bal. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 13:0

80e minuut.
Klungelig pakt Cacavale de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Składak. Cacavale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bambosz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacavale rent richting de bal. Cacavale geeft een hoge lob. Grębosz is nu in balbezit. Grębosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Składak speelt de bal door. Sobański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Cacavale de bal. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez passt de bal in één keer door. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Radomiak1910 14:0

86e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Składak rent richting de bal. Cacavale verovert de bal door een tackle van achteren. Cacavale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grębosz kopt de bal weg. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez geeft de bal voor. Lamka is nu in balbezit. Lamka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 18%, Radomiak1910 82%.
Royal CF - Radomiak1910 14:0