Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Mokrzyszów FC Penesy
Normal Tactiek DEEPDEF
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 28.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Korolewski is nu in balbezit. Kołcz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wachnik. Kołcz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kłus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Murat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 1:0

8e minuut.
Kłus is nu in balbezit. Kołcz met een sublieme pass. Bubel is nu in balbezit. Bubel schiet op doel. Murat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 2:0

10e minuut.
Korolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korolewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabisiak. Fabisiak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rozali geeft een hoge lob. Kłus kopt de bal weg. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 3:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Wachnik de bal onder controle te krijgen. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka speelt de bal door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Murat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Korolewski heeft problemen om de bal te vangen. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus geeft een hoge lob. Paal!

19e minuut.
Adaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaszek probeert naar een medespeler te passen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Murat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel met een sublieme pass. Klungelig pakt Kłus de bal. Kłus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 4:0

35e minuut.
Rączka met de inworp. Okoński rent richting de bal. Okoński probeert naar een medespeler te passen. Bubel is nu in balbezit. Bubel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kłus rent richting de bal. Kłus speelt de bal door. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Murat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus passt de bal zonder na te denken. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Murat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Mokrzyszów 20%, FC Penesy 80%.
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 4:0

57e minuut.
Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 5:0

62e minuut.
Okoński met een sublieme pass. Fedak rent richting de bal. Fedak speelt de bal door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Murat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Linda geeft de bal voor. Bubel met een sublieme pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Murat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 6:0

67e minuut.
Munaretti geeft een lange en hoge pass. Kłus kopt de bal weg. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Murat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Murat met een harde bal richting middenveld. Daar is Korolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kłus schiet op doel. Doeltrap. Murat met een harde bal richting middenveld. Okoński rent richting de bal. Okoński speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Mokrzyszów 5%, FC Penesy 95%.
Oks Mokrzyszów - FC Penesy 6:0