Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jędrek Jędrzychów PIJACKIE MORDY
442 Tactiek 1234
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 29.7
matig Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Andone is nu in balbezit. Andone passt de bal zonder na te denken. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda haalt uit met een fantastische trap. Hüseynzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - PIJACKIE MORDY 0:1

12e minuut.
Ries bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura haalt uit met een fantastische trap. Hüseynzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - PIJACKIE MORDY 0:2

23e minuut.
Niezgoda onderschept slim de pass. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda haalt uit met een fantastische trap. Takvonyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - PIJACKIE MORDY 0:3

28e minuut.
Pacio rent richting de bal. Biedrzycki onderschept slim de pass. Biedrzycki probeert naar een medespeler te passen. Pazura rent richting de bal. Pazura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mustang schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Seretis trapt de bal weg van het doel. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Seretis speelt de bal door. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone speelt de bal door. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 61%, PIJACKIE MORDY 39%.
Jędrek Jędrzychów - PIJACKIE MORDY 0:3

47e minuut.
Pacio is nu in balbezit. Węglarz rent richting de bal. Pacio begaat een overtreding. Pacio krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Litvinov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vega Mena met een sublieme pass. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo passt de bal in één keer door. Niezgoda is nu in balbezit. Niezgoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Andone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bluck is nu in balbezit. Pazura begaat een overtreding. Pazura krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. Litvinov rent richting de bal. Biedrzycki onderschept slim de pass. Biedrzycki geeft de bal voor. Niezgoda kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hüseynzadə probeert naar een medespeler te passen. Litvinov kopt de bal weg. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ries geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andone met de inworp. Pazura is nu in balbezit. Pazura geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
D`amato kopt de bal weg. Andone is nu in balbezit. Andone probeert naar een medespeler te passen. Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Andone geeft de bal voor. Hüseynzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mustang passt de bal zonder na te denken. Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz speelt de bal door. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Kozianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozianowski passt de bal met de wreef. Daar is Seretis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 79%, PIJACKIE MORDY 21%.
Jędrek Jędrzychów - PIJACKIE MORDY 0:3