Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIJACKIE MORDY Zinu Nisko
1234 Tactiek 5-3-2 edit
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz passt de bal in één keer door. Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Inworp. Biedrzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Lippai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Souness rent richting de bal. Souness probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Łapanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:1

15e minuut.
Souness passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niemancewicz de bal. Seretis rent richting de bal. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Węglarz passt de bal in één keer door. Redondo rent richting de bal. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Souness is nu in balbezit. Souness schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Entrialgo zal de hoekschop nemen. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een lange en hoge pass. Souness rent richting de bal. Souness haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:2

31e minuut.
Krigl met een snelle inworp. Redondo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Entrialgo. Entrialgo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Niemancewicz kopt de bal weg. Souness probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Łapanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:3

40e minuut.
Souness is nu in balbezit. Souness met een sublieme pass. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ruiz-Capillas de bal onder controle te krijgen. Łapanka bokst de bal weg. Paal! Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:4

43e minuut.
D`amato probeert naar een medespeler te passen. Pazura is nu in balbezit. Andone rent richting de bal. Andone geeft een hoge lob. Niezgoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Lippai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIJACKIE MORDY 43%, Zinu Nisko 57%.
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:4

57e minuut.
Reszke onderschept slim de pass. Reszke passt de bal zonder na te denken. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:5

63e minuut.
Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness draait met de bal, schiet en ... Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Łapanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:6

65e minuut.
Ponce passt de bal zonder na te denken. Krigl met een sublieme pass. Souness is nu in balbezit. Souness geeft de bal voor. Niemancewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Andone onderschept slim de pass. Andone geeft een lange en hoge pass. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda haalt uit met een fantastische trap. Lippai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Niezgoda onderschept slim de pass. Pragacz geeft de bal voor. Niemancewicz kopt de bal weg. Souness rent richting de bal. Souness haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Węglarz met een sublieme pass. Krigl rent richting de bal. Entrialgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Entrialgo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIJACKIE MORDY 48%, Zinu Nisko 52%.
PIJACKIE MORDY - Zinu Nisko 0:6