Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jędrek Jędrzychów Paraliż
442 Tactiek Karamba
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 41.7
slecht Schieten solide
matig Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Nušić is nu in balbezit. Nušić geeft een hoge lob. Daar is Takvonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Hüseynzadə trapt de bal weg van het doel. De Decker kopt de bal weg. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Krbický rent richting de bal. Krbický geeft de bal voor. Gross is nu in balbezit. Gross schiet op doel. Hüseynzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nušić heeft problemen om de bal te vangen. Nušić geeft een hoge lob. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vega Mena de bal onder controle te krijgen. Hüseynzadə bokst de bal weg.

10e minuut.
Liebens met de inworp. Krbický is nu in balbezit. Krbický speelt de bal door. Gross is nu in balbezit. Gross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jolly speelt de bal door. Klungelig pakt Piaseczny de bal. Ries bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny onderschept slim de pass. Piaseczny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De Decker kopt de bal weg. Gross met een sublieme pass. Daar is Takvonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nušić geeft de bal voor. De Decker is nu in balbezit. De Decker speelt de bal door. Gross rent richting de bal. Gross schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker met een sublieme pass. Gross rent richting de bal. Gross schiet op doel. Hüseynzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krbický zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gross is nu in balbezit. Gross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krbický onderschept slim de pass. Krbický speelt de bal door. Gross rent richting de bal. Gross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:1

27e minuut.
De Decker passt de bal met de wreef. Nušić is nu in balbezit. Nušić speelt de bal door. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:2

32e minuut.
De Decker is nu in balbezit. De Decker geeft een hoge lob. Gross rent richting de bal. Gross schiet op doel. Vega Mena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Arnautović geeft een hoge lob. Takvonyan rent richting de bal. Piaseczny onderschept slim de pass. Piaseczny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:3

36e minuut.
Nušić rent richting de bal. Nušić geeft een hoge lob. Gross kan de bal niet met de borst controleren. Gross schiet op doel. Hüseynzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 80%, Paraliż 20%.
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:4

51e minuut.
Bluck is nu in balbezit. Krbický speelt de bal door. De Decker is nu in balbezit. De Decker geeft een lange en hoge pass. Gross kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krbický geeft een hoge lob. Gross rent richting de bal. Gross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:5

70e minuut.
Vega Mena passt de bal in één keer door. Krbický probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piaseczny de bal. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Takvonyan geeft een hoge lob. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krbický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krbický krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Piaseczny probeert de bal aan de voet te houden. Litvinov speelt de bal door. De Decker rent richting de bal. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ... Hüseynzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hüseynzadə met een sublieme pass. Krbický kopt de bal weg. De Decker speelt de bal door. Gross heeft problemen om de bal te vangen. Gross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 70%, Paraliż 30%.
Jędrek Jędrzychów - Paraliż 0:6