Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Chiny Robotnik Wilki
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Jesiotr passt de bal met de wreef. Blacha probeert de bal aan de voet te houden. Orczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas rent richting de bal. Juśko is nu in balbezit. Grabas is nu in balbezit. Grabas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Chiny - Robotnik Wilki 1:0

5e minuut.
Orczyk geeft een hoge lob. Cedro kopt de bal weg. Michałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas onderschept slim de pass. Grabas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Chiny - Robotnik Wilki 2:0

10e minuut.
Cedro rent richting de bal. Cedro passt de bal met de wreef. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas passt de bal met de wreef. Blacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacha schiet op doel. Budka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Chiny - Robotnik Wilki 3:0

32e minuut.
Chałabada is nu in balbezit. Chałabada schiet op doel. Zagumny onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szczerski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Chiny - Robotnik Wilki 3:1

39e minuut.
Barczeski geeft een hoge lob. Jesiotr heeft problemen om de bal te vangen. Jesiotr passt de bal zonder na te denken. Chałabada rent richting de bal. Chałabada schiet op doel. Bandrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Chiny 43%, Robotnik Wilki 57%.
Naprzód Chiny - Robotnik Wilki 3:1

57e minuut.
Grabas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Blacha de bal. Wybicki rent richting de bal. Blacha onderschept slim de pass. Blacha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pachuła passt de bal zonder na te denken. Jesiotr bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesiotr passt de bal in één keer door. Chałabada rent richting de bal. Chałabada schiet op doel. Bandrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Laska probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juśko met een sublieme pass. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Chiny 37%, Robotnik Wilki 63%.
Naprzód Chiny - Robotnik Wilki 3:1