Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zinu Nisko Jędrek Jędrzychów
5-3-2 edit Tactiek 442
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 25
zeer goed Schieten slecht
solide Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Litvinov met een sublieme pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Souness is nu in balbezit. Souness schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vega Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - Jędrek Jędrzychów 1:0

4e minuut.
Mustang passt de bal met de wreef. Pacio rent richting de bal. Souness verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gattinger speelt de bal door. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz geeft de bal voor. Souness springt en kopt de bal. Hüseynzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - Jędrek Jędrzychów 2:0

11e minuut.
Dracula probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz speelt de bal door. Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness draait met de bal, schiet en ... Hüseynzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gattinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinger speelt de bal door. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Takvonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz met een sublieme pass. Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness verovert de bal door een tackle van achteren. Souness draait met de bal, schiet en ... Hüseynzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vega Mena kopt de bal weg. Gattinger is nu in balbezit. Kozianowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozianowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Gattinger is nu in balbezit. Niemancewicz speelt de bal door. Souness heeft problemen om de bal te vangen. Souness draait met de bal, schiet en ... Hüseynzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dracula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gattinger is nu in balbezit. Gattinger speelt de bal door. Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Carreño de bal. Carreño probeert naar een medespeler te passen. Pacio is nu in balbezit. Pacio schiet op doel. Veermaa probeert de bal aan de voet te houden. Lippai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Klungelig pakt Pacio de bal. Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal zonder na te denken. Souness is nu in balbezit. Souness draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Souness heeft problemen om de bal te vangen. Kozianowski rent richting de bal. Souness verovert de bal door een tackle van achteren. Souness draait met de bal, schiet en ... Takvonyan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pacio rent richting de bal. Gattinger onderschept slim de pass. Kozianowski rent richting de bal. Gattinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gattinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Takvonyan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dracula zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zinu Nisko 22%, Jędrek Jędrzychów 78%.
Zinu Nisko - Jędrek Jędrzychów 2:0

46e minuut.
Reszke komt het veld opgelopen. Siadek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Takvonyan is nu in balbezit. Takvonyan geeft de bal voor. Kazinecas kopt de bal weg. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Hüseynzadə speelt de bal door. Kazinecas kopt de bal weg. Dracula probeert de bal met de borst te controleren. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wałkarz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pacio kopt de bal weg. Gattinger rent richting de bal. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz schiet op doel. Hüseynzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - Jędrek Jędrzychów 3:0

63e minuut.
Carreño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mustang. Carreño raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazinecas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niemancewicz kopt de bal weg. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap. Hüseynzadə bokst de bal weg.

67e minuut.
Wałkarz haalt uit met een fantastische trap. Hüseynzadə speelt de bal door. Gattinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinger speelt de bal door. Dracula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piccin komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Litvinov kan de bal niet met de borst controleren. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Takvonyan probeert de bal aan de voet te houden. Hüseynzadə bokst de bal weg. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zinu Nisko - Jędrek Jędrzychów 4:0

78e minuut.
Pacio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mustang de bal. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zinu Nisko 27%, Jędrek Jędrzychów 73%.
Zinu Nisko - Jędrek Jędrzychów 4:0