Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NieMaLipy C.F. Zinu Nisko
433 Tactiek 5-3-2 edit
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 39.1
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kaszubski is nu in balbezit. Gattinger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaszubski. Kaszubski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Doeltrap. Roztoczański trapt de bal weg van het doel. Gattinger kopt de bal weg. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Niemancewicz de bal. Kaszubski is nu in balbezit. Niemancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:1

16e minuut.
Dracula probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz met een sublieme pass. Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:2

18e minuut.
Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness is nu in balbezit. Souness haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:3

21e minuut.
Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Souness rent richting de bal. Souness haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Kazinecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinecas passt de bal in één keer door. Dracula probeert naar een medespeler te passen. Souness is nu in balbezit. Souness haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:4

24e minuut.
Gattinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gattinger probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niemancewicz rent richting de bal. Bledzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bledzewski krijgt een gele kaart. Niemancewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Niemancewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Roztoczański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:5

30e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Bledzewski controleert de bal met de borst. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel. Roztoczański probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:6

32e minuut.
Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:7

38e minuut.
Gattinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz speelt de bal door. Souness is nu in balbezit. Souness draait met de bal, schiet en ... Roztoczański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:8

41e minuut.
Gattinger is nu in balbezit. Kaszubski rent richting de bal. Gattinger onderschept slim de pass. Souness rent richting de bal. Souness draait met de bal, schiet en ... Roztoczański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 84%, Zinu Nisko 16%.
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:9

46e minuut.
Wałkarz komt het veld opgelopen. Siadek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kaszubski is nu in balbezit. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Souness rent richting de bal. Souness draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:10

51e minuut.
Dracula met een sublieme pass. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz speelt de bal door. Daar is Souness, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souness schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roztoczański probeert naar een medespeler te passen. Kazinecas met een sublieme pass. Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:11

54e minuut.
Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski passt de bal in één keer door. Ciepichał is nu in balbezit. Souness is nu in balbezit. Souness draait met de bal, schiet en ... Roztoczański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Adamczak probeert de bal met de borst te controleren. Wałkarz onderschept slim de pass. Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Souness is nu in balbezit. Souness schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:12

67e minuut.
Halicki speelt de bal door. Klungelig pakt Dracula de bal. Dracula met een sublieme pass. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Souness raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mora komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krigl komt het veld opgelopen. Reszke komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Reszke rent richting de bal. Reszke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Halicki de bal. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... Roztoczański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roztoczański probeert naar een medespeler te passen. Kazinecas kopt de bal weg. Klungelig pakt Niemancewicz de bal. Niemancewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Krigl probeert naar een medespeler te passen. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Wałkarz rent richting de bal. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... Roztoczański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Kaszubski rent richting de bal. Wałkarz onderschept slim de pass. Niemancewicz geeft de bal voor. Daar is Wałkarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański bokst de bal weg. Paal!

86e minuut.
Kazinecas speelt de bal door. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. Roztoczański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:13

88e minuut.
Adamczak passt de bal in één keer door. Bledzewski rent richting de bal. Kaszubski rent richting de bal. Mora onderschept slim de pass. Mora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 76%, Zinu Nisko 24%.
NieMaLipy C.F. - Zinu Nisko 0:14