Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIJACKIE MORDY Robotnik Wilki
1234 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Michałowicz de bal. Pazura is nu in balbezit. Grădescu met een sublieme pass. Andone heeft problemen om de bal te vangen. Andone geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jesiotr geeft een hoge lob. Seretis rent richting de bal. Seretis geeft een lange en hoge pass. Chałabada rent richting de bal. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pazura passt de bal zonder na te denken. Wybicki is nu in balbezit. Wybicki geeft de bal voor. Chałabada rent richting de bal. Chałabada schiet op doel. Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
D`amato heeft problemen om de bal te vangen. D`amato met een sublieme pass. Orczyk is nu in balbezit. Niezgoda onderschept slim de pass. Niezgoda schiet op doel. Budka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wybicki is nu in balbezit. Wybicki geeft de bal voor. Entrialgo kopt de bal weg. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIJACKIE MORDY 35%, Robotnik Wilki 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIJACKIE MORDY - Robotnik Wilki 0:0

47e minuut.
Andone verovert de bal door een tackle van achteren. Andone met een sublieme pass. Pazura rent richting de bal. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu passt de bal in één keer door. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone geeft de bal voor. Niezgoda springt en kopt de bal. Budka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Entrialgo rent richting de bal. Wlatczyński onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Entrialgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grădescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Biedrzycki geeft een hoge lob. Wybicki heeft problemen om de bal te vangen. Pazura is nu in balbezit. Pazura schiet op doel. Budka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Orczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Orczyk geeft een hoge lob. Biedrzycki geeft een hoge lob. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ruiz-Capillas heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz-Capillas geeft een lange en hoge pass. Probierz probeert de bal aan de voet te houden. Pazura is nu in balbezit. Pazura haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Robotnik Wilki 1:0

76e minuut.
Biedrzycki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczerski de bal. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone geeft de bal voor. Niezgoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Budka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Robotnik Wilki 2:0

80e minuut.
Chałabada rent richting de bal. Seretis onderschept slim de pass. Seretis met een sublieme pass. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Wybicki geeft de bal voor. D`amato bereikt de bal nog maar net als eerste. D`amato geeft de bal voor. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda haalt uit met een fantastische trap. Budka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIJACKIE MORDY - Robotnik Wilki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIJACKIE MORDY 22%, Robotnik Wilki 78%.
PIJACKIE MORDY - Robotnik Wilki 3:0