Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Czasomierze PIJACKIE MORDY
Normal Tactiek 1234
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft de bal voor. Leśko rent richting de bal. Leśko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seretis de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Młyczyński rent richting de bal. Pazura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Młyczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Młyczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seretis heeft problemen om de bal te vangen. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Czasomierze - PIJACKIE MORDY 1:0

13e minuut.
Andone geeft een lange en hoge pass. Niezgoda controleert de bal met de borst. Albański is nu in balbezit. Pazura rent richting de bal. Pazura draait met de bal, schiet en ... Mularski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wielkie Czasomierze - PIJACKIE MORDY 1:1

19e minuut.
Leśko met een snelle inworp. Entrialgo is nu in balbezit. Markowski verovert de bal door een tackle van achteren. Markowski geeft een hoge lob. Sosin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Młyczyński de bal onder controle te krijgen. Andone probeert naar een medespeler te passen. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda draait met de bal, schiet en ... Mularski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Czasomierze - PIJACKIE MORDY 1:2

22e minuut.
Sosin kopt de bal weg. Markowski heeft problemen om de bal te vangen. Węglarz rent richting de bal. Markowski verovert de bal door een tackle van achteren. Markowski haalt uit met een fantastische trap. Łapanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Markowski rent richting de bal. Markowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ruiz-Capillas de bal onder controle te krijgen. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Niezgoda begaat een overtreding. Pastor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pastor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski rent richting de bal. Markowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Andone is nu in balbezit. Andone met een sublieme pass. Grădescu met een sublieme pass. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda schiet op doel. Mularski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Czasomierze - PIJACKIE MORDY 1:3

40e minuut.
Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Młyczyński speelt de bal door. D`amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin verovert de bal door een tackle van achteren. Sosin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Czasomierze 59%, PIJACKIE MORDY 41%.
Wielkie Czasomierze - PIJACKIE MORDY 1:3

55e minuut.
Markowski verovert de bal door een tackle van achteren. Markowski geeft een hoge lob. Andone geeft een lange en hoge pass. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda schiet op doel. Mularski bokst de bal weg.

65e minuut.
Entrialgo is nu in balbezit. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Entrialgo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Młyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Andone rent richting de bal. Andone speelt de bal door. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Niezgoda rent richting de bal. Pastor rent richting de bal. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Pazura rent richting de bal. Pazura draait met de bal, schiet en ... Mularski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sosin is nu in balbezit. Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz passt de bal zonder na te denken. Andone rent richting de bal. Andone geeft de bal voor. Mularski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Czasomierze - PIJACKIE MORDY 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Czasomierze 56%, PIJACKIE MORDY 44%.
Wielkie Czasomierze - PIJACKIE MORDY 1:4