Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec RRF Green Team
1-3-5-2 Tactiek RRF GT
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.6 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Karolkiewicz passt de bal zonder na te denken. Łuczyński rent richting de bal. Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski geeft een lange en hoge pass. Karolkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wilchowski heeft problemen om de bal te vangen. Tylka probeert naar een medespeler te passen. Wilchowski met een sublieme pass. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Degabriele is nu in balbezit. Degabriele passt de bal in één keer door. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński geeft de bal voor. Karolkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Łapiński rent richting de bal. Šidlo rent richting de bal. Šidlo passt de bal met de wreef. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki draait met de bal, schiet en ... Sikirić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - RRF Green Team 1:0

17e minuut.
Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki met een sublieme pass. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz schiet op doel. Sikirić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - RRF Green Team 2:0

19e minuut.
Mousafiris geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grudziński stond buitenspel. Degabriele maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niedźwiecki rent richting de bal. Niedźwiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rempała kopt de bal weg. Łapiński is nu in balbezit. Šidlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łapiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilchowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gebert heeft problemen om de bal te vangen. Mousafiris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Molitorys de bal. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz geeft een hoge lob. Sikirić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Tomicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński geeft een lange en hoge pass. Łuczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sikirić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała verovert de bal door een tackle van achteren. Wilchowski geeft de bal voor. Niedźwiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Sikirić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński geeft een hoge lob. Niedźwiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 24%, RRF Green Team 76%.
Ajax Sosnowiec - RRF Green Team 2:0

47e minuut.
Chanowski probeert naar een medespeler te passen. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiecki heeft problemen om de bal te vangen. Niedźwiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys geeft de bal voor. Buitenspel voor Grudziński. Goede buitenspelval van de verdediging. Wilchowski neemt vlug de vrije trap. Niedźwiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Wilchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilchowski speelt de bal door. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński haalt uit met een fantastische trap. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Degabriele rent richting de bal. Degabriele geeft een lange en hoge pass. Gebert heeft problemen om de bal te vangen. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki schiet op doel. Sikirić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Łuczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilchowski geeft de bal voor. Łapiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Molitorys de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - RRF Green Team 3:0

77e minuut.
Degabriele passt de bal in één keer door. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki passt de bal met de wreef. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki haalt uit met een fantastische trap. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łuczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Sikirić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - RRF Green Team 4:0

88e minuut.
Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski passt de bal zonder na te denken. Tomicki met een sublieme pass. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sikirić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 24%, RRF Green Team 76%.
Ajax Sosnowiec - RRF Green Team 4:0