Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hełmy Blackpink
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zioło geeft een lange en hoge pass. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński geeft een hoge lob. Słupecki is nu in balbezit. Słupecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cierpich kopt de bal weg. Plafko rent richting de bal. Plafko passt de bal in één keer door. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wenta passt de bal zonder na te denken. Słupecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieróg begaat een overtreding. Pieróg krijgt een gele kaart. Słupecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Laska wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Wenta met de inworp. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska geeft de bal voor. Matusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Plafko speelt de bal door. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal zonder na te denken. Słupecki rent richting de bal. Słupecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Marcola kopt de bal weg. Daar is Plafko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemiński is nu in balbezit. Marcola verovert de bal door een tackle van achteren. Marcola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hełmy - Blackpink 0:1

28e minuut.
Słupecki speelt de bal door. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich speelt de bal door. Złocki is nu in balbezit. Złocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Glonek onderschept slim de pass. Glonek geeft een hoge lob. Pic heeft problemen om de bal te vangen. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hełmy - Blackpink 0:2

41e minuut.
Daar is Wenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wenta. Wenta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hełmy 53%, Blackpink 47%.
KS Hełmy - Blackpink 0:2

58e minuut.
Pieróg geeft een lange en hoge pass. Czarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek onderschept slim de pass. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hełmy - Blackpink 0:3

72e minuut.
Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola rent richting de bal. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Laska passt de bal met de wreef. Słupecki is nu in balbezit. Biniaś speelt de bal door. Słupecki rent richting de bal. Słupecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Fitrzyk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wenta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zwirkowski is nu in balbezit. Zwirkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hełmy 53%, Blackpink 47%.
KS Hełmy - Blackpink 0:3