Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zarzew KS Kolonia
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Radwan passt de bal zonder na te denken. Sowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowa haalt uit met een fantastische trap. Gortatowski probeert de bal aan de voet te houden. Śniadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Becla geeft de bal voor. Kiełkowski is nu in balbezit. Wojcieszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojcieszek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pudłowski is nu in balbezit. Napierała rent richting de bal. Zganiacz maakt een afschuwelijke overtreding. Zganiacz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Napierała raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Napierała kan niet meer verder spelen. Guz komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Pudłowski met een snelle inworp. Guz rent richting de bal. Mitka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitka krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Wojcieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Wojcieszek probeert naar een medespeler te passen. Gnatkowski is nu in balbezit. Rutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Rutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sowa de bal. Sowa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew 46%, KS Kolonia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zarzew - KS Kolonia 0:0

59e minuut.
Hałaczkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Sowa heeft problemen om de bal te vangen. Sowa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gortatowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derlicki rent richting de bal. Derlicki draait met de bal, schiet en ... Śniadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Maciejewski speelt de bal door. Gnatkowski is nu in balbezit. Sądowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sądowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sądowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Maciejewski rent richting de bal. Maciejewski geeft de bal voor. Sztandera speelt de bal door. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Hałaczkiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew 44%, KS Kolonia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zarzew - KS Kolonia 0:0